Zanzyout naraven repelentni gel, 250 g

<strong>Zanzyout naraven repelentni gel je prijeten in povsem nestrupen repelentni gel, ki je namenjen intenzivnemu odganjanju neprijetnih komarjev. <br></strong> Zanzyout naraven repelentni gel je prijeten in povsem nestrupen repelentni gel, ki je namenjen intenzivnemu odganjanju neprijetnih komarjev.
19017 19017

Ocene in mnenja

Opis

Zanzyout naraven repelentni gel je prijeten in povsem nestrupen repelentni gel, ki je namenjen intenzivnemu odganjanju neprijetnih komarjev.

Gel je namenjen odganjanju komarjev, izdelek komarjev ne ubije, pač pa jih le odganja, saj je vonj tega izdelka komarjem izredno neprijeten.

Uporaba Zanzyout gela

Gel za odganjanje enostavno samo odprete ter uživate v okolju brez komarjev. Izdelek potrebuje krajši čas, da prične delovati.

Za človeški nos je izdelek izredno prijeten in povsem nevsiljiv, za komarje pa zelo neprijeten, zato jih odganja. Izdelek lahko ravno zaradi svoje netoksičnosti uporalbjate znotraj - razpon delovanja je 20 kvadratnih metrov, v zunanjih predelih pa le 3-4 kvadratne metre.

Izdelek je hlapljiv, zato je smiselno zapiranje le-tega, ko ga ne uporabljate, saj sicer gel počasi hlapi po nepotrebnem. Po prenehanju delovanja lahko preostanek gela uporabite kot milo za roke.

Izdelek ni primeren za zaužitje, v kolikor pa se to zgodi poiščite pomoč zdravnika. Izdelek lahko sicer uporabite kot milo za roke.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za vso družino - Nepogrešljiv priročnik za vsa življenjska obdobja

KAKŠNI SO SIMPTOMI?

 Najpogostejši simptomi malabsorpcije so:

• svetlo blato neprijetnega vonja, ki v stranišču ne potone,

• vetrovi in napihnjen trebuh,

• hujšanje,

• bolečine in krči v trebuhu,

• utrujenost in oslabelost.
Zdravstveni vodnik za vso družino; Avtorica: Dr. Miriam Stoppard; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2007, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Neopredeljen Neopredeljen
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja