Abena vlažne rokavice za nego pri inkontinenci, 4 rokavice

Abena vlažne rokavice za nego pri inkontinenci so učinkovita ter hitra uporaba namenjena za nego inkontinenčnih bolnikov. Abena vlažne rokavice za nego pri inkontinenci so učinkovita ter hitra uporaba namenjena za nego inkontinenčnih bolnikov.
420182 19655

Ocene in mnenja

Opis

Abena vlažne rokavice za nego pri inkontinenci so učinkovita ter hitra uporaba namenjena za nego inkontinenčnih bolnikov.

Vlažne rokavice vsebujejo tako imenovani dimetikon - snov, ki pripomore in zmanjšuje verjentost za nastanek inkontinenčnega dermatitisa. Koža tako ostaja zdrava in nedotaknjena. V primeru, da potrebujete dodatno zaščito je vsekakor smiselno dodatno uporabiti Abena cinkov sprej, ki tvori inovativno zaščitno bariero na površini kože telesa.

Abena vlažne rokavice imajo 3 funkcije združene v eni sami rokavici in sicer: čiščenje, negovanje ter intenzivna zaščita.

Rokavice za umivanje so močne, se ne trgajo, v stiku s kožo pa so mehke in ne ustvarjajo nepotrebnega dodatnega trenja.

Rokavice Abena so dermatološko testirane.

Uporaba rokavic za negovanje

Preden prišnete z uporabo rokavic je potrebno s površine kože odstraniti blato ali ostanke urina. Predvsem blato vsebuje ostanke encimov, ki kožo močno razdražijo.Blato odstranite s suho krpico, ki j namenjena enkratni uporabi.

Sledi čiščenje predelov z Abena vlažno rokavico, očistite celoten perianalen del, uporabite pa lahko obe strani rokvaice.

Po uporabi zavrzite umivalno rokavico.

Velikost rokavice: 15x22 cm
pH vrednost rokavice = 4-5

pH vrednost same rokavice je nekoliko kisel, predvsem z namenom ohranjanje koži naravne barierne zaščite.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Abena Abena
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja