Abri Soft Basic posteljna podloga - 40 x 60 cm, 60 podlog
Abri Soft Basic posteljna podloga - 40 x 60 cm, 60 podlog
Oceni izdelek in zasluži
0.0 0

Abri Soft Basic posteljna podloga - 40 x 60 cm, 60 podlog

Proizvajalec: Abena
Abri-Soft so vpojne posteljne podloge različnih velikosti.
Cena: 11,10 €
Vprašaj nas

POSEBNA POZORNOST

Nagrada-nakup

Opis

Abri-Soft so vpojne posteljne podloge različnih velikosti.

Uporaba:
lahko jih uporabljate kot dodatno zaščito za postelje, stole in invalidske vozičke v času nege. Primerne so tudi kot dodatna zaščita postelje (npr. čez noč).

Strokovna podpora in verodostojnost zapisanega

Vsebina in opis na tej strani je pod nadzorom farmacevtov in ostalih strokovnih sodelavcev.

Posodabljanje zapisov na strani je pod nadzorom: Lukanc Tomaž & Lukanc Maja mag. farm. Strokovni pregled informacij na strani: Lukanc Maja mag. farm. & Lukanc Tanja mag. farm.

V kolikor želite prijaviti napako ali nedoslednost na strani, ki ste jo morebiti opazili, lahko to naredite s klikom na ta link.

Ocene in mnenja

Priloge

Ali ste vedeli

Šolar na poti do sebe - Oblikovanje osebnosti

Prosti čas naj bi bil pomemben za krepitev ročnih spretnosti, razvoj nadarjenosti, pridobivanje življenjskih izkušenj, utrjevanje družbenih odnosov, življenjskega optimizma, ustvarjalnosti in za razvoj osebnosti nasploh. To je torej čas za razvoj zavesti o sebi, saj srednja šola še vedno skrbi le za razvoj razuma. Šolske in druge neprofitne ustanove ponujajo mladostniku dovolj široko izbiro interesnih dejavnosti, npr. šport, aktivni počitek, prostovoljno delo, kulturo, religiozne vsebine, zabavo in podobno, žal pa še vedno brez vsebin za razvoj osebnosti. Široka izbira interesnih dejavnosti in način njihove ponudbe sta včasih že podobna trženju. Potrošniško usmerjen mladostnik doživlja to kot reklamiranje, ki ga ne jemlje resno. Raje ostaja v svetu lagodnosti, ki ponuja lenarjenje in grizenje pečenega krompirčka ob poslušanju lahke glasbe, gledanju televizije, zabavo ob računalniških igricah in podobno zapravljanje časa. Od tod do tobaka, alkohola in drog pač ni več daleč ...
Šolar na poti do sebe; Založba Didakta - www.didakta.si

Članki

Kupili so tudi

Kupci, ki so kupili to postavko so kupili tudi

Prijava na e-novice

Spremljajte naše e-novice in bodite obveščeni o ugodnostih in promocijskih bonih, s katerimi lahko prihranite.