Sebamed Extreme Dry krema za stopala z ureo, 100 mL

Sebamed Extreme Dry krema za stopala z ureo predstavlja intenzivno hidratacijsko kremo, zato je le-ta primerna za kožo nog, ki je zelo suha, posledično pa se zaradi nenavlaženosti pogosto poškoduje in rada razpoka. Sebamed Extreme Dry krema za stopala z ureo predstavlja intenzivno hidratacijsko kremo, zato je le-ta primerna za kožo nog, ki je zelo suha, posledično pa se zaradi nenavlaženosti pogosto poškoduje in rada razpoka.
805122 13146

Ocene in mnenja

Opis

Sebamed Extreme Dry krema za stopala z ureo predstavlja intenzivno hidratacijsko kremo, zato je le-ta primerna za kožo nog, ki je zelo suha, posledično pa se zaradi nenavlaženosti pogosto poškoduje in rada razpoka.

Krema za stopala je poleg negovalnih komponent obogatena še z drugimi lipidnimi hranili, kar kožo intenzivno zaščiti, jo neguje, regenerira ter jo globinsko navlaži. To posledično pomeni le, da je koža bolj tolerantna, akutni občutki morebitne srbečice so nemudoma olajšani, oljašana pa so tudi stanja kože, ki so posledica nekaterih bolezni, kot je sladkorna bolezen ali diabetes, psoriaza in atopični ekcem.

Sestavine kozmetične kreme Sebamed Extreme Dry krema za stopala

Urea - krema vsebuje 10 odstotni delež uree, ki je naravni vlažilec in predstavlja učinkovito regenerativno in vlažilno sredstvo. Vlažilna urea pripomore k zmanjšanju morebitnega draženja kože, lajša pa tudi morebitno srbečico in drugim neprijetnstim kože nog, ko so le.te prekomerno suhe.Urea pripomore k lajšanju morebitne rdečice kože nog.

Glicerin - kožo intenzivno navlaži ter jo regenerira in zaščiti pred dehidracijo.

Bisabolol - je aktivna pomirjujoča sestavina kamilice, pomaga zmanjšati draženje.

E vitamin - spada v skupino kožnih gladilcev in posledično pripomore k zaščiti kožnih celic pred napadi radikalov. Radikali povzročajo pospešeno staranje organizma, zato je redna uporaba te kreme in posledično antioksidativna zaščita nujna.

Lipidne komponente - kožo zaščitijo, jo negujejo in preprečujejo prekomerno izhlapevanje vlage.

Uporaba kreme za negovanje nog

Izdelek uporabite za negovanje nog in tudi kože okoli nohtov na nogah. Krema naj se vmasira, vse dokler se temeljito ne absorbira. Če je koža nog kronično suha je nega s tovrstno kremo zelo priporočljiva.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Krvavitev iz danke

Kako poteka spremljanje bolnika s krvavitvijo iz danke?
Vsak vzrok krvavitve iz danke je potrebno ugotoviti. Spremljanje je odvisno od vzroka.
Načeloma pa velja, da negativen rezultat endoskopskega pregleda črevesa pomeni, da je naslednji pregled potreben šele čez 3 do 5 let.
Ali in kako lahko krvavitev iz danke preprečite?
Zaradi množice vzrokov, ki lahko povzročijo krvavitev iz danke, je težko svetovati, kako jo preprečiti. Gotovo redno prehranjevanje
z veliko mero vlaknin v hrani, redno odvajanje blata, ustrezna higiena in športna dejavnost samo koristijo. Vedno pa krvavitev iz danke predstavlja opozorilo, da je nekaj narobe. Čeprav je krvavitev v večini primerov res nenevarna, je potrebno to opozorilo upoštevati in obiskati zdravnika. Zaradi povečane verjetnosti razvoja rakave bolezni je to opozorilo še posebej pomembno za starejše od 50. let.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Sebamed Sebamed
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov