Adrenal-Intercell, 120 kapsul

Adrenal Intercell je prehransko dopolnilo z visoko koncentrirano mešanico hranilnih snovi visoke koncentracije za podporo nadledvičnih žlez ob stresu, izčrpanosti, kronični utrujenosti, ... Adrenal Intercell je prehransko dopolnilo z visoko koncentrirano mešanico hranilnih snovi visoke koncentracije za podporo nadledvičnih žlez ob stresu, izčrpanosti, kronični utrujenosti, ...
458813 32547

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

Adrenal Intercell je prehransko dopolnilo z visoko koncentrirano mešanico snovi za krepitev nadledvičnih žlez. Izdelek je namenjen kot podpora organizmu ob različnih stanjih - tovrstna stanja so lahko v primeru stresa, kronične utrujenosti in izčrpanosti, adrenalne izčrpanosti, in podobnih stanj, ki vplivajo na nadledvične žleze. 

Prednosti inovativnega izdelka Adrenal-Intercell

Organ nadledvične žleze sodeluje pri stresnem odzivu telesa tako, da tvori stresne hormone, kot sta kortizol in adrenalin. Za nemoteno opravljanje svoje naloge, ji je potrebno dnevno in v enakomernih odmerkih zagotavljati zadostno količino določenih hranilnih snovi. Predvsem v primerih, da, so te obremenitve večje. 

Sestava izdelka je narejena iz visokokakovostnih aminokislin, standardiziranega rastlinskega izvlečka in mikrohranil, ki so visoko biološko razpoložljivi in se med seboj optimalno dopolnjujejo. 

Prehransko dopolnilo vsebuje najpomembnejše vitamine B-skupine v koncentrirani obliki (B1, B2, B3, B6, B12, pantotenska kislina).

Glavne sestavine izdelka Adrenal-Intercell

 • Aminokislini tirozin in fenilalanin s povezovanjem v verige gradijo beljakovine, ki jih organizem uporablja za izgradnjo različnih biokemičnih snovi. Uživanje tirozina in fenilalanina je ključnega pomena za nadledvično žlezo, kajti iz teh pomembnih aminokislin neposredno izdeluje prenašalce sporočil po organizmu – hormone.
 • Postopek pridobivanja aminokislin je narejen z nežno fermentacijo rastlinskih virov.
 • Visoka čistost pripravka (> 99%), ki ustreza visokim kakovostnim standardom.

Vitamin C  vpliva na zmanjševanje izčrpanosti in utrujenosti. Ima pomembno vlogo pri normalnem delovanju živčnega in tudi psihološkega sistema. Zaslužen je za pravo absorbcijo železa. Je tudi dejavnik za nastanek kolagena, ki vpliva na delovanje zob, žil, kosti in hrustanca, dlesni, kože in splošnemu sproščanju energije. 

Magnezij je izredno pomemben in dobro zastopan element človeškega organizma; ker ga človeški organizem ne proizvaja sam pa je nujno, da ga nadomeščamo s pestro prehrano ali s kvalitentimi prehranskimi dopolnili.Kadar prehrana ni raznolika in polnovredna je smiselno, da uporabite kvalitetna prehranska dopolnila. Vlog magnezija v organizmu je veliko, magnezij namreč sodeluje pri kar 300 presnovnih metaboličnih procesih, zato je dovoljšna količina tega elementa izredno pomembna. 

Cink človeškem organizmu številne zelo pomembne vloge saj krepi splošno odpornost organizma. Ima vpliv na splošne kognitivne funckije organizma ter ima pomen pri produkciji moških spolnih celic.Cinka človeški organizem ne more proizvesti sam, zato je nujno, da ga pridobivamo z raznovrstno prehrano. Vendar je slednja dandanes pogosto procesirana, neobogatena z minerali in je izrednega pomena nadomeščanje teh pomembnih mineralnih snovi.

Ekstrakt rožnega korena je rastlina, ki raste v arktičnih območjih, goratih predelih in ima kljub tamkajšnjim izredno neugodnim okoljskim pogojem nadpovprečno zmožnost preživetja in kljubovanja surovim razmeram. Uporabljeni izvleček rožnega korena je standardiziran in vsebuje natančno odmerjeno in visoko količino dragocenih snovi rozavina in salidrozida (vsakega v 2,5% odmerku). Ekstrakt rožnega korena vpliva na kognitivno in mentalno zmogljivost ter krepi žilni sistem (On Hold Botanicals). Njegova vloga je krepitev telesa pri stanju utrujenosti in vpliva na fizično zmogljivost (On Hold Botanicals). 

Sestavine dodatka s podporo adrenalni funkciji

 • L-tirozin
 • magnezijev citrat in magnezijev oksid
 • kalcijev L-askorbat (vitamin C)
 • kalcijev D-pantotenat
 • rastlinska celulozna kapsula (HPMC)
 • L-fenilalanin
 • izvleček rožnega korena (rhodiola rosea)
 • vitamin B1 (tiamin hidroklorid)
 • vitamin B2 (riboflavin)
 • vitamin B3 (nikotinamid)
 • vitamin B6 (piridoksal-5-fosfat)
 • vitamin B12 (metilkobalamin)
 • cinkov bisglicinat
 • folna kislina (metiltetrahidrofolna kislina, 5-MTHF)
 • magnezijeve soli maščobnih kislin (sredstvo proti sprijemanju)

Tabela hranilnih vrednosti izdelka

L-tirozin 250 mg -
Vitamin C 100 mg 125 %
Pantotenska kislina 100 mg 1667 %
L-fenilalanin 50 mg -
Ekstrakt Rhodiola rosea 50 mg -
Magnezij 57 mg 15 %
Vitamin B1 10 mg 909 %
Vitamin B2 10 mg 714 %
Vitamin B3 10 mg 63 %
Vitamin B6 4 mg 286 %
Cink 4 mg 40 %
Folna kislina 100 μg 50 %
Vitamin B12  40 μg 1600 %

* priporočeni dnevni vnos

Izdelek ne vsebuje

GSO, glutena, laktoze, mlečnih beljakovin, sladil, arom, barvil in konzervansov.

Je veganski.

Priporočena dnevna uporaba

Odmerjanje 1 krat dnevno po 1 kapsulo. V dopoldanskem času, z zadostno količino tekočine.

V določenih primerih lahko večjo dozo, največ 2 krat po 2 kapsuli na dan, po priporočilu zdravnika ali terapevta.

Adrenal Intercell izdelka ne uživajte skupaj s kofeinskimi izdelki (kava, črni čaj, coca-cola, energijske pijače …).

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: InterCell Pharma InterCell Pharma
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja