Advazorb Border obloge iz hidrofilne pene 15x15 cm, 10 oblog

<strong>Obloge Advazorb Border in Advazorb Border Lite so vpojne, atravmatske, samolepljive obloge z robom in edinstveno stično plastjo iz perforiranega mehkega silikona. </strong> Obloge Advazorb Border in Advazorb Border Lite so vpojne, atravmatske, samolepljive obloge z robom in edinstveno stično plastjo iz perforiranega mehkega silikona.
13086 13086
Brezplačna poštnina!

Ocene in mnenja

Opis

MEDICINSKI PRIPOMOČEK

Obloge Advazorb Border in Advazorb Border Lite so vpojne, atravmatske, samolepljive obloge z robom in edinstveno stično plastjo iz perforiranega mehkega silikona. Stična plast iz silikona ima večje pore, skozi katere lahko izloček prehaja v vpojno blazinico in tako zaščiti občutljivo dno rane. Ta kombinacija omogoča, da obloga udobno ostane na mestu ter istočasno zmanjšuje možnost maceracije.

- Izdelane so iz enake visokokakovostne pene in filma, ki ustvarja nizko trenje, kot obloge Advazorb in Advazorb Silfix ter imajo rob, zaradi katerega pričvrstitveni material ni potreben.

- Mehka silikonska sticna plast ne prekriva le roba, ampak celotno površino obloge, zato se ta varno, a nežno prilepi.

- Primerna za rane, ki jih je težko obvezati, saj sekundarna obloga ni potrebna.

- Zmanjšuje bolečine in poškodbe ob menjavanju ali odstranjevanju oblog.

- Izloček lahko prehaja skozi velike odprte pore v vpojno blazinico, hkrati pa se obloga optimalno pričvrsti na kožo.

- Na voljo tudi v velikosti 10 cm × 30 cm, kar je uporabno zlasti pri postoperativnih ranah.

O znamki Advancis Medical

Blagovna znamka Advancis Medical v svoji ponudbi oblog iz hidrofilne pene, izdelanih v Združenem kraljestvu, združuje visokokakovostne učinkovite izdelke in konkurenčne cene. Široka ponudba pacientu prijaznih, vpojnih oblog iz pene znamke Advazorb je na voljo v dveh različicah – nelepljive obloge in atravmatske silikonske lepljive obloge. Izdelki so zasnovani tako, da zagotavljajo rešitev za zapleteno obvladovanje izlockov, obenem pa zašcitijo izpostavljeno obcutljivo kožo. Znamka Advazorb tako združuje izjemno sposobnost vpijanja izlocka in plast atravmatskega nežnega lepljivega silikona.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Bolečine v danki

Katere ukrepe zdravnika lahko pričakujete?
Zdravnik družinske medicine vam bo po pregledu najpogosteje priporočal konzervativno zdravljenje in mazilo (antihemoroidik) za lokalno zdravljenje. Če stanje ne bo boljše, vas bo najverjetneje napotil tudi na pregled h kirurgu - proktologu. Ta vas bo najprej izprašal o vaših težavah, nato pa napravil lokalni pregled. Sem spada tudi proktoskopija ali rektoskopija, kjer se pregleda zadnjih nekaj centimetrov debelega črevesa. Včasih se lahko predlaga kolonoskopija, to je pregled celotnega debelega črevesa.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Advancis Advancis
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Ključne besede