Afrodita 100% SPA De-Stress negovalno olje, 150 mL

Afrodita 100% SPA De-Stress negovalno olje z dodanim eteričnim oljem sivke učinkovito oskrbi kožo medtem ko sprošča vaše čute. Afrodita 100% SPA De-Stress negovalno olje z dodanim eteričnim oljem sivke učinkovito oskrbi kožo medtem ko sprošča vaše čute.
33141 33141
Minimalno naročilo - količina:3

Ocene in mnenja

Opis

Afrodita 100% SPA De-Stress negovalno olje z dodanim eteričnim oljem sivke učinkovito oskrbi kožo medtem ko sprošča vaše čute.

Prednosti in lastnosti negovalnega olja

  • popolnoma naravno
  • s sivkinim eteričnim oljem
  • negovalni učinek
  • brez parafina
  • primerno za vegane

Delovanje De-Stress negovalnega olja

Negovanje telesa lahko postane pravi ritual. Ob vsakodnevnem čiščenju kože, bi moralo biti negovanje kože prav tako opravilo, ki ga izvedete za obvezno oskrbo kože. Če pa za negovanje izberete izdelke, ki so naravni in prinašajo v vaš ritual sproščujoč učinek, se boste brez težav navadili na proces negovanja kože.

Če si želite, da bi vaša koža imela lep in sijoč izgled, za negovanje ali masažo izberite De-Stress negovalno olje znamke Afrodita. Ponaša se z izjemnim naborom sestavin, ki jim je dodano eterično olje sivke. Zelo znano eterično olje, se pogosto uporablja za sproščanje duha in telesa. Vonj olja je zelo prijeten in vas v trenutku sprosti in pripravi na negovalni ritual.

Acai olje, s katerim je obogateno negovalno olje, vsebuje ogromno hranljivih snovi. Prav zaradi njih lahko učinkovito navlaži kožo in prispeva k obnavljanju kože. Vsebuje tako vitamine, predvsem iz skupine B ter vitamina A, C , D in E, hkrati pa je obogateno še z vlakninami in omega 3 maščobnimi kislinami. ACAI jagode pa vsebujejo tudi kalij, baker in magnezij. Ker je oljni ekstrakt acai jagod bogat z anticianini, ki vsebujejo antioksidante, acai olje tako pomaga pri zaščiti kože pred negativnimi učinki iz okolja.

Za dodatno regeneracijo, navlaženost in zaščito kože pa poskrbi arganovo olje, ki je bogato z vitaminom E.

Uporaba negovalnega olja Afrodita

De-Stress negovalno olje lahko uporabite za masažo. Na očiščeno in suho kožo nanesite nekaj olja in ga z krožnimi gibi postopoma vtirajte v kožo.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Kozmetika afrodita Kozmetika afrodita
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja