Afrodita Afrodita Men 4D oljni gel za britje in prhanje, 250 mL

Afrodita Afrodita Men 4D oljni gel je odlična izbira za moške, ki iščejo dva izdelka v enem. Afrodita Afrodita Men 4D oljni gel je odlična izbira za moške, ki iščejo dva izdelka v enem.
31656 31656
Minimalno naročilo - količina:3

Ocene in mnenja

Opis

Afrodita Afrodita Men 4D oljni gel je odlična izbira za moške, ki iščejo dva izdelka v enem.

Prednosti in karakteristike oljnega gela

  • za moške
  • oljna tekstura
  • za britje in prhanje
  • nudi vlaženje in zaščito
  • ne vsebuje silikona in parabenov
  • vegansko

Delovanje 4D oljnega gela za britje in prhanje Afrodita Men

Čeprav so le redki moški zahtevni pri izbiri gela za prhanje, vas bo Afroditin 4D oljni gel popolnoma navdušil s svojo funkcionalnostjo in sestavinami.

V enem izdelku se namreč skriva kar dvojna uporabnost. Gel lahko uporabite tako za prhanje kot tudi za britje. Vaše življenje bo bolj enostavno, saj ne boste potrebovali več dveh izdelkov. Afrodita Men 4D oljni gel namreč zagotavlja varno, enostavno in hitro odstranjevanje dlačic. To boste sedaj lahko storili kadarkoli se boste prhali.

Oljni gel ima izjemno negovalno formulacijo, ki med čiščenjem kože poskrbi, da bo moška koža ostala mehka in prijetna na otip. Med prhanjem se pogosto koža nekoliko izsuši zaradi sestavin, ki optimalno očistijo kožo. Gel za britje in prhanje 4D ima še eno posebno funkcijo. Kožo namreč nudi izdatno hidratacijo in tako po prhanju ni neprijetnega zategujočega občutka na koži. Ker je pH vrednost gela Afrodita prijazna do kože, med uporabo, gel na povzroča draženja.

Ob uporabi pa vas bo navdušil tudi prijeten vonj Oljnega gela za britje in prhanje 4D Afrodita Men.

Uporaba oljnega gela za britje in prhanje

Afroditin gel lahko uporabite za vsakodnevno prhanje. Nanesite ga na vlažno kožo in ustvarite blago peno, nato pa sperite z obilico vode.

Če želite gel uporabiti za britje, peno, ki ste jo ustvarili pustite na mestu, ki ga želite obriti. Ostanke pene nato dobro sperite.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Kozmetika afrodita Kozmetika afrodita
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja