Elanosol Protect balzam za ustnice, 5.1 g

Elanosol Protect balzam za ustnice vsebuje propolis, med in čebelji vosek ter UVA/UVB filter. Elanosol Protect balzam za ustnice vsebuje propolis, med in čebelji vosek ter UVA/UVB filter.
452777 1493

Ocene in mnenja

Število ocen izdelka: 1
Ocena izdelka:
Kristina **** 27. 03. 2015 01:00
Imam težave s ponavljajočimi hrepesi na ustnicah, pojavi se mi vsaj 2krat na mesec. Po pregledu izde... Preberi več
Oglejte si vsa mnenja Dodajte vašo oceno

Opis

Elanosol Protect balzam za ustnice vsebuje:

- med in čebelji vosek,
- propolis ter UVA/UVB filter.

Deluje kot naravna zaščita ustnic ob mrazu, vetru in suhem zraku ter močnem soncu, mrazu, ZF 15 pa omogoča izpostavljenost soncu petnajstkrat več kot jo prenesemo brez zaščite.

Dermatološko testirano.

Sonce so častile vse stare civilizacije in do danes se čaščenje v tem smislu ni nič spremenilo. Pooseblja nedosegljivo moč in veličino, v objemu njegove toplote začutimo varnost in gotovost. Je nevidni spremljevalec dobrega počutja. Povezujemo ga s prijetnimi pohajkovanji in počitnicami na vseh nadmorskih višinah in vseh letnih časih. Toda ne smemo prezreti tudi njegove neprijazne plati - škodljivega vpliva UVA in UVB žarkov. Ni naključje, da smo dimenzijo moči sonca vključili v ime izdelka Elanosol Protect.

Elanosol Protect balzam za ustnice vsebuje propolis, med in čebelji vosek, UVA/UVB filter, zaščitni faktor ZF 15 in je dermatološko testiran. Deluje kot naravna zaščita ustnic ob močnem soncu, mrazu, vetru in suhem zraku, ZF 15 pa dovoli petnajstkrat več sonca, kot ga prenašamo brez zaščite.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Parazitologija človeka - Paraziti v ekosistemu

PARAZITOLOGlJA ČLOVEKA

Zaradi vedno pogostejših potovanj ljudi v tropske in subtropske kraje in zaradi nepoznavanja endemičnih parazitov ter nepoznavanja zaščite pred njimi vedno pogosteje najdemo tropske zajedavee oz. bolezni tudi pri naših ljudeh, ki se vrnejo s teh področij.
Parazitologija človeka; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Medex Medex
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja