Afrodita Afrodita's Secret intenzivni očesni serum, 15 mL

Afrodita Afrodita's Secret intenzivni očesni serum z dodanim ledenim vinom se učinkovito spopada z vsemi znaki staranja na predelu okoli oči in nudi hitro viden učinek. Afrodita Afrodita's Secret intenzivni očesni serum z dodanim ledenim vinom se učinkovito spopada z vsemi znaki staranja na predelu okoli oči in nudi hitro viden učinek.
32717 32717

Ocene in mnenja

Opis

Afrodita Afrodita's Secret intenzivni očesni serum z dodanim ledenim vinom se učinkovito spopada z vsemi znaki staranja na predelu okoli oči in nudi hitro viden učinek.

Zakaj uporabiti intezivni očesni serum?

  • dodano ima ledeno vino
  • učinkovito deluje na hube in podočesne vrečice
  • lahka in hitro vpojna tekstura
  • vsebuje izvleček drevesa Yarumo

Delovanje Afrodita's secret intenzivnega očesnega seruma

Koža okoli oči je nekoliko tanjša in občutljivejša od ostale kože na obrazu. Veliko hitreje se tudi izsuši in prav okoli oči se večini pojavijo prve manjše gube. Čeprav gre pogosto za izrazne gube, lahko z učinkovito nego vplivamo na njihovo izrazitost.

Intenzivni očesni serum Afrodita je zasnovan posebej za področje okoli oči. Ima zelo prijetno teksturo, ki se hitro absorbira v kožo. Prve učinke boste lahko opazili že kmalu po nanosu. Serum se uspešno spopada z vidnimi gubami na področju kotičkov oči kot tudi z podočesnimi vrečicami. Opazno pa lajša tudi vidne gube »vranine noge«.

Ledeno vino, ki je prisotno v intenzivnem očesnem serumu Afrodita, je pridobljeno iz belega ter modrega pinota, iz vinorodnih območji Švice. Odlične pomlajevalne učinke doseže ledeno vino ob mehanskem stiku s kožo, ki sprosti vse izjemne snovi, ki jih vsebuje. Ledeno vino je bogato z antioksidanti in je vgrajeno v nosilno osnovo polisaharida, perujsko »taro«.

Intenzivni očesni serum je obogaten z izvlečkom drevesa Yarumo, ki poskrbi za učinek »liftinga« obraza saj na kožo deluje poživljajoče.

Uporaba intenzivnega očesnega seruma

Serum nanesite na predel okoli oči zatem ko ste obraz temeljito očistili. Z nežnimi gibi vtrite serum pod oči in ob zunanje kotičke in pustite učinkovati.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Kozmetika afrodita Kozmetika afrodita
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov