Afrodita Ageless dnevna krema, 50 mL

Afrodita Ageless dnevna krema zagotavlja prijetno vlaženje in boljšo kakovost kože v zrelih letih. Afrodita Ageless dnevna krema zagotavlja prijetno vlaženje in boljšo kakovost kože v zrelih letih.
32896 32896
Minimalno naročilo - količina:3

Ocene in mnenja

Opis

Afrodita Ageless dnevna krema zagotavlja prijetno vlaženje in boljšo kakovost kože v zrelih letih.

Lastnosti dnevne kreme Ageless

  • za zrelo kožo
  • formulacija za nego kože po 55. letu
  • vsebuje dva učinkovita kompleksa
  • primerno za vegane
  • ne vsebuje parabenov in parafina

Delovanje Afrodita Ageless dnevne kreme

Zrela koža je čudovito platno življenja, ki je pri vsaki posameznici popolnoma unikatno. Pri teh letih je kakovost kože poslabšana, pogosto pa je podvržena tudi hormonskemu neravnovesju. Z ustrezno nego lahko vaša koža ohrani lep videz in kakovost, ki jo lahko tudi izboljša. Na to vpliva prav dnevna krema Ageless.

V Ageless dnevni kremi se skriva vlažilna Pro-Ageing nega. Poskrbi za vitalizacijo vseh fizioloških funkcij zrele kože. S tem se povrne struktura na dveh ravneh, dermalni ter epidermalni.

Pogosto zategujoč občutek zrele kože učinkovito odpravi vlažilna formula v Ageless dnevni kremi. Hydra kompleks sestavljajo aktivne sestavine, ki poskrbijo za optimalno vlaženje kože, ob tem pa ustvarijo zaščito pred pretirano izgubo vlage.

Dnevna krema Ageless je obogatena z močnimi rastlinskimi izoflavoni. Zaslužni so za sintetizacijo kolagena ter elastina in onemogočanje njune degradacije. Izoflavoni delujejo kot antioksidanti, ki zavirajo staranje kože, ki je posledica delovanja prostih radikalov.

Ob redni uporabi kreme Ageless pričakujte vsakodnevno navlaženost kože in olajšanje zategujočega občutka. Vaša koža bo med uporabo vedno bolj elastična, povrnila se bo njena prožnost in videti bo bolj mladostno.

Uporaba dnevne kreme Afrodita

Za doseganje najboljših učinkov dnevne kreme Ageless, jo nanesite le na očiščeno in tonizirano kožo. Če je vaša koža suha, v nego kože dodajte še druge izdelke.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Kozmetika afrodita Kozmetika afrodita
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja