Afrodita Almond tekoče milo, 300 mL

Afrodita Almond je bogato oljno milo za roke, ki odlično neguje suhe in razpokane roke. Afrodita Almond je bogato oljno milo za roke, ki odlično neguje suhe in razpokane roke.
33196 33196
Minimalno naročilo - količina:3

Ocene in mnenja

Opis

Afrodita Almond je bogato oljno milo za roke, ki odlično neguje suhe in razpokane roke.

Prednosti in karakteristike tekočega mila za roke

  • oljna tekstura
  • za suhe in razpokane roke
  • ne izsušuje
  • pH vrednost ustrezna za kožo
  • ne vsebuje silikona, parabena in parafina
  • vegansko

Delovanje Afrodita Almond tekočega mila

Ker so roke vsak trenutek v dnevu izpostavljene negativnim vplivom okolja, mehanskim dražljajem in nečistočam, jih je potrebno že med umivanjem negovati. Umivanje rok je osnovno za doseganje minimalne higiene. Številna mila pa kožo le očistijo.

Afroditino tekoče milo Almond ob učinkovitem čiščenju, koži nudi tudi negovanje. Ima prijetno oljno teksturo, ki se ob stiku z vodo spremeni v čistilno negovalno peno. Med čiščenjem z milom Almond, kože ne boste dodatno izsušili. Prav zato je odlično za vsakodnevno umivanje rok pri tistih, ki se soočajo z suho in razpokano kožo.

Za izjemno negovalni učinek pa poskrbi mandljevo olje. Dragoceno bogato olje je bogato z oleinsko ter linolno maščobno kislino in vitamini A, B1, B2, B6 in E. Ima izjemno regenerativno moč. Suho kožo nežno omehča in ji povrne svilnato gladko teksturo.

Uporaba mila Almond

Milo Afrodita Almond je primerno za vsakodnevno uporabo. Nanesite na vlažne roke in očistite roke skladno z navodili za optimalno higieno rok. Ostanke mila sperite pod tekočo vodo in roke osušite.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Kozmetika afrodita Kozmetika afrodita
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja