Afrodita Calendula Nutri hranljiva univerzalna krema, 150 mL

Poskrbite za kožo celotne družine z Afrodita Calendula Nutri hranljivao univerzalno kremo, ki vsebuje izvleček ognjiča ter jojobino olje. Poskrbite za kožo celotne družine z Afrodita Calendula Nutri hranljivao univerzalno kremo, ki vsebuje izvleček ognjiča ter jojobino olje.
33006 33006
Minimalno naročilo - količina:3

Ocene in mnenja

Opis

Poskrbite za kožo celotne družine z Afrodita Calendula Nutri hranljivao univerzalno kremo, ki vsebuje izvleček ognjiča ter jojobino olje.

Karakteristike hranljive kreme

  • primerna za celo družino
  • univerzalno uporabna
  • ognjič in jojoba

Delovanje Calendula Nutri hranljive univerzalne kreme

Ne glede na to, kakšno kožo imate ali ste mladi ali imate zrelejšo kožo, je hranljiva univerzalna krema odlična izbira za vas. Primerna je za vsakodnevno uporabo in večkrat dnevne nanose. Uporabite jo lahko tako na telesu kot na obrazu. S pomočjo naravnih sestavin odlično oskrbi kožo in jo naredi prijetno na otip.

Prisoten naravni izvleček ognjiča poskrbi za blagodejen in pomirjujoč občutek takoj po nanosu. Učinkovito prispeva k regeneraciji kože in dodatno ne draži pordele, občutljive in razdražene kože ampak jo v hipu pomiri. Ognjič je zaradi tako učinkovitih lastnosti že leta zelo cenjen. V starem Egiptu so mu pripisovali celo pomlajevalno moč. Ker vsebuje številne zdravilne učinkovine (flavonoidi, eterično olje, triterpeni) učinkovito prispevajo k boljši odpornosti kože.

Uporaba univerzalne kreme

Kremo Calendula Nutri lahko uporabljate na kateremkoli delu kože. Pred nanosom kožo očistite in nanesite željeno količino kreme. Nanose lahko ponovite večkrat dnevno.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Kozmetika afrodita Kozmetika afrodita
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja