Afrodita Ceramides Rich nočna krema, 50 mL

Bogata obnovitvena nega se skriva v Ceramides Rich nočni kremi, ki kožo neguje z močjo treh koži identičnih koncentratov ceramidov. Bogata obnovitvena nega se skriva v Ceramides Rich nočni kremi, ki kožo neguje z močjo treh koži identičnih koncentratov ceramidov.
32713 32713
Minimalno naročilo - količina:2

Ocene in mnenja

Opis

Bogata obnovitvena nega se skriva v Ceramides Rich nočni kremi, ki kožo neguje z močjo treh koži identičnih koncentratov ceramidov.

Prednosti in lastnosti nočne kreme Ceramides Rich

  • primerna za zrelo kožo
  • idealna za anti-age negovanje kože po 60. letu
  • moč 3 ceramidov
  • nočna formula

Delovanje Ceramides rich nočne kreme

Privoščite svoji koži tisto kar res potrebuje. Zahteve kože se s staranjem spreminjajo in prav je, da jih upoštevamo pri negi in ohranjamo lep videz kože. Veliko je izdelkov, ki zrelo kožo vlažijo, izdatno negujejo, delujejo hranljivo, vendar redki vsebujejo ceramide.

Ceramidi so naravno prisotni v roženi plasti povrhnjice. Gre za medcelične lipide, ki skupaj držijo kožne celice in prispevajo k okrepljeni in zdravi kožni barieri. Kožne celice in ceramidi skupaj tvorijo zelo pomembno zaščitno plast. Ta plast kožo obvaruje pred pretirano dehidracijo, zaščiti kožo pred nevarnimi UV žarki in jo ščiti pred mikroorganizmi, onesnaževalci ter ostalimi zunanjimi vplivi.

Do 50. leta starosti naj bi zaradi naravnega procesa staranja, za kar 63% upadla koncentracija koži lastnih ceramidov. S tem je zelo ogrožena zaščitna funkcija kože, kar pomeni, da je koža veliko bolj dovzetna za staranje, ki je lahko posledica prevelike izsušenosti ali zunanjih dejavnikov.

Z bogato obnovitveno nego, ki jo ponuja Ceramides Rich nočna krema, boste koži ponudili moč treh ceramidov, ki so popolnoma enaki naravno prisotnim v koži. S tem boste kožo negovalni z intenzivno obnovitveno nego, ki ima tudi anti-age učinek. Kožna bariera bo bolj močna, vaša koža pa bolj zaščitena.

Ceramides rich nočne kreme deluje tudi regenerativno na kožne celice. Poskrbi za prožnost in gladkost kože. Opazili boste, da je vaša koža bolj čvrsta in je videti bolj mladostno in zdravo. Z enim samim nanosom boste odpravili suh in zategnjen občutek na koži.

Nočna krema je obogatena z vitaminom A, ki je zelo učinkovit pri zadrževanju vlage v koži in prispeva k boljši elastičnosti kože in ima anti-age učinek. Vitamin A vpliva na sintezo kolagena in glikozaminoglikanov ter prispeva k boljšemu stanju kožne povrhnjice.

Vitamin E, ki je prisoten v nočni kremi je zelo znan antioksidant. Njegovi učinki so vezani predvsem na vlaženje kože ter izboljšanje elastičnosti. Vitamin E ščiti lipide in lipoproteine v celičnih membranah, da ne pride do oksidacije in tako zaščiti njihovo lastno sposobnost vezave vlage. Vitamin E je pogosta sestavina anti-age izdelkov, saj kožo ščiti pred poškodbami.

Popolnoma naravno mandljevo olje je odlično za vlaženje kože. To je bogat vir oleinske kisline v trigliceridih. Kožo učinkovito zaščiti pred izsuševanjem in jo nežno mehča ter dela bolj prožno. V nočni kremi pa je prisotno tudi naravno sončnično olje, ki je bogat vir vitamina E, esencialnih maščobnih kislin, vitamina B1 in B2 ter vsebuje tudi lecitin in voske. Naravno sončnično olje poskrbi za temeljito in globinsko hranljivo nego obraza.

Uporaba nočne kreme Afrodita

Za doseganje optimalnih učinkov te hranljive anti-age nege, kremo nanesite vsak večer na temeljito očiščeno kremo. Z nežnimi gibi jo vtrite na celotno površino obraza, vratu in dekolteja.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Kozmetika afrodita Kozmetika afrodita
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja