Afrodita Lemon & Ginger tekoče milo, 300 mL

Afrodita Lemon & Ginger tekoče milo je bogato negovalno tekoče milo za vaše roke. Afrodita Lemon & Ginger tekoče milo je bogato negovalno tekoče milo za vaše roke.
33190 33190
Minimalno naročilo - količina:3

Ocene in mnenja

Opis

Afrodita Lemon & Ginger tekoče milo je bogato negovalno tekoče milo za vaše roke.

Značilnosti tekočega mila

  • negovalna formula
  • z izvlečkom limone
  • vsebuje glicerin
  • pH vrednost ustrezna za kožo
  • brez dodanega silikona
  • vegansko

Delovanje tekočega mila Lemon & Ginger

Roke si umijemo večkrat na dan, da s tem poskrbimo za dobro higieno. Naše roke se namreč stalno dotikajo površin, ki so nečiste in na katerih na nas čakajo tako bakterije kot tudi virusi. Da teh nečistoč ne prenašamo na druge površine ali naše osebne predmete, je smiselno, da roke večkrat dnevno umijemo. Pri zagotavljanju zadovoljive stopnje higiene nam pomaga milo v kombinaciji s toplo tekočo vodo.

Tekoče milo Lemon & Ginger pa roke ne le očisti, temveč tudi osveži in ob tem še neguje. Negovalno tekoče milo za roke vsebuje izvleček limone, ki nudi značilno citrusno osvežitev. Milu je dodan tudi ingver, ki že stoletja navdušuje ljudi zaradi svojih pozitivnih učinkov. Ti dve sestavini sta združeni v prijetno omamno dišavo, ki ima na eni strani citrusno svežino limone, na drugi pa ostrino ingverja.

Med umivanjem se razvije pena, ki učinkovito očisti vaše roke. Milo poskrbi za čiste roke, ki so med čiščenjem tudi negovane. Nežna negovalna formula skupaj z vlažilnimi sestavinami poskrbi, da koža ohrani optimalno ravnovesje vlage. Milu je zato dodan glicerin, ki nudi optimalno vlažnost. Z uporabo tega tekočega mila, pa bo vaša koža tudi zaščitena pred izsušitvijo.

Uporaba tekočega mila

Uporabite milo za vsakodnevno čiščenje rok. Lemon & Ginger tekoče milo uporabite po potrebi. Najprej si navlažite roke, nato iztisnite nekaj mila na roke in nato upoštevajte pravila za umivanje rok.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Kozmetika afrodita Kozmetika afrodita
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja