Afrodita Mystic Argan oljni gel za prhanje, 250 mL

Afrodita Mystic Argan oljni gel za prhanje razvaja in neguje vašo kožo z dragocenim arganovim oljem. Afrodita Mystic Argan oljni gel za prhanje razvaja in neguje vašo kožo z dragocenim arganovim oljem.
33067 33067
Minimalno naročilo - količina:3

Ocene in mnenja

Opis

Afrodita Mystic Argan oljni gel za prhanje razvaja in neguje vašo kožo z dragocenim arganovim oljem.

Prednosti in lastnosti oljnega gela za prhanje

  • vsebuje arganovo olje
  • oljna tekstura
  • pH prijazen do kože
  • ne vsebuje silikona, parafina ter parabena
  • vegansko

Delovanje Mystic Argan oljnega gela za prhanje

Prepustite se izjemno negovalnem tretmaju. V nekaj minutah med prhanjem bo vaša koža deležna ene izmed najbolj dragocenih in cenjenih sestavin v kozmetologiji.

Oljni gel za prhanje Mystic Argan v oljno formulo vnaša dragoceno arganovo olje. Izjemno drevo, ki raste v Maroku, daje čudovite plodove, ki jih najprej posušijo na soncu. Sledi trenje plodov kar z kamni. Tako pridobijo dragocena semena iz katerih se s stiskanjem pridobi organsko arganovo olje. Neprijeten vonj argana se izloči med postopkom deodorizacije.

Arganovo olje je izredno hranljivo za kožo. Vsebuje namreč vitamin E z antioksidativnim učinkom. Vsebuje tudi nenasičene maščobne kisline, ki prispevajo k nevtralizaciji delovanja prostih radikalov. Koža bo po prhanju z oljnim gelom za prhanje Mystic Argan bogato nahranjena in negovana. Občutek na koži bo izjemno prijeten. Vaša koža pa bo bila prijetno mehka ter gladka.

Uporaba oljnega gela za prhanje

Afroditin gel za prhanje nanesite na vlažno kožo telesa. Nanesite željeno količino po celotnem telesu in uživajte v nežni peni. Po čiščenju kožo dobro sperite s toplo vodo.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Kozmetika afrodita Kozmetika afrodita
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja