Afrodita Natural Lift krema proti očesnim gubam, 15 mL

Afrodita Natural Lift krema proti očesnim gubam učinkovito zmanjšuje videz mimičnih gub na predelu okoli oči. Afrodita Natural Lift krema proti očesnim gubam učinkovito zmanjšuje videz mimičnih gub na predelu okoli oči.
32889 32889
Minimalno naročilo - količina:3

Ocene in mnenja

Opis

Afrodita Natural Lift krema proti očesnim gubam učinkovito zmanjšuje videz mimičnih gub na predelu okoli oči.

Značilnosti kreme proti očesnim gubam Afrodita Natural Lift

  • primerna za kožo po 40. letu
  • izdelano posebno za predel okoli oči
  • učinkovito delovanje na gube
  • ne vsebuje parabena in parafina

Delovanje Natural Lift kreme proti očesnim gubam

Naš obraz je nenehno aktiven, saj čez dan z obrazno mimiko povemo skoraj več kot z besedami. Vsak nasmeh je viden tudi v očeh in koža okoli oči je izredno nežna. Stalna aktivnost in gubanje zaradi obrazne mimike pa povzroči, da gube kmalu postanejo stalnica tega predela in se ne zgladijo več. Najpogostejše so gube vranine noge ter mimične gube na področju okoli oči. S posebno nego za kožo okoli oči, ki je kar štirikrat tanjša od kože na drugih telesih, lahko zaustavimo prehitro staranje kože.

S pomočjo kreme proti očesnim gubam Natural Lift boste dobili takojšen lifting učinek ter anti-ox zaščito. Krema ima korektivno delovanje in tudi ščiti pred nastankom novih gub. Hkrati pa kožo zaščiti pred pretirano izgubo vlage.

S kompleksom Wrinkle-Filler, krema proti očesnim gubam omogoča učinkovito zmanjšanje gub. Vaša koža bo po nanosu veliko bolj napeta, hkrati pa kompleks pripomore k boljši zaščiti pred transepidermalno izgubo vlage.

Antioksidativno delovanje dipetid karnozina so kožne celice zaščitene pred negativnimi vpliv. Tako zunanjimi kot notranjimi. Dipeptid karnozin je identičen naravno prisotni sestavini v telesu. Z njegovo pomočjo se onemogoči degradacija kolagenskih ter elastičnih vlaken kože.

Za regenerativno delovanje je Natural Lift kremi proti očesnim gubam dodano šipkovo olje. Izredno bogato je z esencialnimi maščobnimi kislinami in se hitro vpije v kožo, saj so lipidi podobni koži lastnim lipidom.

Uporaba kreme proti očesnim gubam Afrodita

Krema je odlična za jutranjo in večerno nego, saj boste le tako dosegli najboljše učinke aktivnih sestavin. Kremo nanesite na kožo, ki ste jo predhodno očistili ter tonizirali. Z blazinicami prstov in nežnimi krožnimi gibi kremo vtrite na kožo okoli oči.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Kozmetika afrodita Kozmetika afrodita
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja