Afrodita SOS regenerativna krema za roke, 100 mL

Afrodita SOS regenerativna krema za roke intenzivno neguje roke in se po nanosu hitro vpije. Afrodita SOS regenerativna krema za roke intenzivno neguje roke in se po nanosu hitro vpije.
33173 33173
Minimalno naročilo - količina:3

Ocene in mnenja

Opis

Afrodita SOS regenerativna krema za roke intenzivno neguje roke in se po nanosu hitro vpije.

Prednosti in značilnosti regenerativne kreme za roke

  • regenerativno delovanje
  • prijetna tekstura
  • hitra absorpcija
  • za pogosto uporabo
  • ne vsebuje silikonov in umetnih barvil
  • dermatološko testirano

Delovanje Afrodita SOS regenerativne krema za roke

Koža na rokah je verjetno najbolj izpostavljena škodljivim vplivom okolja. Konstantna izpostavljenost vremenskim vplivom in bakterijam ter virusom na različnih površinah, ki se jih dotikamo, škodi koži na rokah. Ob mrzlem vremenu se nam koža na rokah veliko hitreje izsuši in razpoka. Poletni meseci nam ogrejejo telo in sonce na dlani konstantno meče škodljive UV žarke.

V novodobnem svetu pa si roke tudi veliko umivamo in dezinficiramo. Vse to pa še dodatno poslabša zaščitno funkcijo kože in tako roke postanejo zelo občutljive in slabo negovane.

Afroditina SOS regenerativna krema za roke je namenjena vsem zgoraj opisanim situacijam. Ker intenzivno regenerativno deluje ob vsakem nanosu, je primerna za oskrbo in nego rok prav vsak dan. Še posebno dobro pa jo koža sprejme po vsakokratnem umivanju ali dezinfekciji rok. Vaša koža bo tako regenerirana, negovana in zaščitena.

Kljub intenzivnosti in res učinkovitem delovanju ima krema prijetno teksturo, ki se zelo hitro vpije v kožo. Po nanosu boste občutili le izredno negovanje, brez nepotrebnega mastnega in lepljivega občutka.

Regenerativni kremi je dodano ekološko kakavovo maslo. Bogat vir vitaminov A in E poskrbi za regeneracijo kože, skupaj s koristnimi maščobnimi kislinami. Vaša koža bo s pomočjo kakavovega masla dobro negovana in zaščitena pred pretiranim izsuševanjem ter slabimi vplivi zunanjega okolja.

Prisotno karitejevo maslo je izredno negovalno. To maslo je ena izmed dragocenejših sestavin za nego kože. Pridobiva se iz semen karitejevega masla. Iz semen se ohrani bogat vir antioksidantov, maščobnih kislin in vitaminov, ki prispevajo k regenerativnemu učinku karitejevega masla. Tudi to maslo prispeva k zaščiti kože in ob tem ko kožo nahrani tudi izdatno navlaži.

Krema je obogatena še s čistim eteričnim oljem limone. Ob tem ko prispeva k zaščiti pred zunanjimi dejavniki, kožo ob nanosu poživi in ji nudi občutek svežine.

Uporaba regenerativne kreme

Kremo za roke SOS Afrodita, večkrat na dan nanesite na kožo. Svetujemo uporabo po vsakem umivanju ter dezinfekciji rok.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Kozmetika afrodita Kozmetika afrodita
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov