Afrodita Young & Pure gel za sušenje mozoljev, 15 mL

Odpravite neprijetne mozolje v trenutku s pomočjo gela za sušenje mozoljev Afrodita Young & Pure. Odpravite neprijetne mozolje v trenutku s pomočjo gela za sušenje mozoljev Afrodita Young & Pure.
32924 32924
Minimalno naročilo - količina:3

Ocene in mnenja

Opis

Odpravite neprijetne mozolje v trenutku s pomočjo gela za sušenje mozoljev Afrodita Young & Pure.

Zakaj uporabiti gel za sušenje mozoljev?

  • primerno za vse kožne tipe
  • hitro vidni rezultati
  • nekomedogeno
  • ne vsebuje parabenov, parafina ter silikonov
  • primerno za vegane

Delovanje Young & Pure gela za sušenje mozoljev

Pojavnost mozoljev v mladih letih je lahko zelo težavna. Neprijeten videz, ki ga pogosto spremlja tudi neprijeten občutek na koži, hitro zmanjša posameznikovo samozavest. Kljub dobri negi obraza, se lahko zaradi hormonskih sprememb v telesu pojavijo neprijetni znanilci mladosti in odraščanja.

S pomočjo gela za sušenje mozoljev se boste le teh znebili izredno hitro in tudi učinkovito. Gel deluje izredno napredno, saj na mestu nanosa pomiri vneto področje kože. Prisotna rdečica bo postopoma izginila, velikost mozolja se bo zmanjšala. Mozolj se zaradi odlične sestave gela hitro posuši. Lahka tekstura gela se hitro po učinkovanju posuši in zato lahko takoj nanesete puder, da prekrijete še zadnje ostanke mozolja.

V gelu za sušenje mozoljev Young & Pure je ekstrakt timijana. Njegovo delovanje deluje pomiritveno na vneta območja kože, pred katerimi kožo tudi deloma zaščiti. Izvleček timijana je zelo pogosta sestavina v kozmetičnih izdelkih, ki so namenjeni mastni in nečisti koži.

S pomočjo vitamina B3 se področje okoli mozolja popolnoma pomiri in ustvari prijeten občutek na koži. Po nanosu gela bo koža zaradi vitamina B3 pomirjena, manj občutljiva in brez neprijetne rdečice. Vitamin B3 prispeva k boljši vlažnosti kože in izboljšuje enakomeren ton kože.

Uporaba gela za sušenje mozoljev

Za najboljši učinek gela, priporočamo nanos večkrat dnevno. Izdelek morate nanesti direktno na mesto, kjer se je pojavil mozolj.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Kozmetika afrodita Kozmetika afrodita
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja