Airex Coronella blazina za telovadbo, 1 blazina

Airex Coronella blazina za telovadbo je vsestranko uporabna, kvalitetna blazina, ki je namenjena domači uporabi in gimnastiki. Airex Coronella blazina za telovadbo je vsestranko uporabna, kvalitetna blazina, ki je namenjena domači uporabi in gimnastiki.
443476 19344
Brezplačna poštnina!

Ocene in mnenja

Opis

Airex Coronella blazina za telovadbo je vsestranko uporabna, kvalitetna blazina, ki je namenjena domači uporabi in gimnastiki.

Gimnastična blazina nudi napredno vadbo, je originalen ter edinstven pripomoček z dolgo življensko dobo, kvalitetno izvedbo ter izrednim udobjem ob vadbi ter telesni aktivnosti.

Velikost blazine Airex Coronella: 185x60/1,5cm

Izdelek uporalbjajte na kateri koli podlagi, saj po potrebi lajša nepravilnosti podlage. Kot nalašč jo lahko uporabite pri taborjenju, kampiranju, aktivnostih v naravi in podobno. Blazina je na voljo v več barvnih različicah.

Barvne različice Airex Coronella blazine

Barvni odtenek blazine zapišite tekom postopka nakupa, sicer blazino pošljemo v poljubnem barvnem odtenku.

Odtenki:

- zelen odtenek

- moder odtenek

- rdeči odtenek

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za dolgo življenje

Ameriška akademija znanosti pravi, da lahko uživamo ribe brez strahu. Izbrati moramo le vrste rib, ki niso vedno znova izpostavljene enemu od močnih virov toksinov. To pomeni sendviče z lososom ob torkih in morski list v soboto zvečer, solato s tuno v sredo, sardine pa v petek.

• Hrustljavi in okusni zakladi oreškov in semen so bogati viri za srce zdravih mononenasičenih in polinenasičenih maščob in v nekaterih primerih celo rastlinskih omega-3, ki imajo morda posebno vlogo pri preprečevanju raka in srčnih obolenj.

Pri oreških je dobro malo, več pa ni boljše. Zaradi obilice maščob vsebujejo veliko kalorij: pest oreškov ima okoli 200 kalorij (837 kl). Za prigrizek s 100 kalorijami (418 kJ) potrebujete 8 polovic orehovih jedrc, 16 do20 mandljev, 10 do 12 indijskih orehov, 10 pekani oreškov, 7 ali 8 makadamskih oreškov, 15 lešnikov ali 1 žlico kikirikijevega masla.
Zdravstveni vodnik za dolgo življenje; Avtorja: Debra Gordon, Sari Harrar; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2010, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Sport-Elec Sport-Elec
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja