Alga Cicosa BIO zaščitna krema, 40 mL

Zaščitite svojo kožo obraza in telesa z rednim nanosom BIO zaščitne kreme Alga Cicosa. Zaščitite svojo kožo obraza in telesa z rednim nanosom BIO zaščitne kreme Alga Cicosa.
33048 33048

Ocene in mnenja

Opis

Zaščitite svojo kožo obraza in telesa z rednim nanosom BIO zaščitne kreme Alga Cicosa.

Prednosti in lastnosti BIO zaščitne kreme

  • za vse kožne tipe
  • naravne sestavine, več kot 99 %
  • primerno za obraz in telo
  • uporabno za celo družino
  • certifikat Ecocert

Delovanje zaščitne kreme Alga Cicosa

BIO zaščitna krema Alga Cicosa je odlična krema za kožo različnih starosti in vrst. Ne glede na to kakšne so potrebe vaše kože, bo Alga Cicosa učinkovito zaščitila vašo kožo.

O vsestranski uporabi priča dejstvo, da odlično učinkuje pri različnih kožnih tipih, na obrazu in telesu. Nežna je do kože dojenčkov, otrok in odraslih. S prijetno teksturo tako zaščiti kožo in varuje naravno fiziološko ravnovesje kože.

Izvleček patentirane učinkovine, Alge Sendatu, prispeva k učinkovitosti zaščitne kreme. Če je vaša koža razdražena in občutljiva, ali se vam pogosto pojavlja srbečica, bo zaščitna krema stanje omilila. Za blagodejno sproščujoč občutek bo krema poskrbela tudi za površinske odrgnine, ureznine, reakcije na pike žuželk ali za občutljivo kožo po dermakozmetičnih posegih, kot so depilacija, pilingi, tetovaže…

Ta izjemna blagodejna moč zaščitne kreme Alga Cicosa je predvsem posledica patentirane učinkovine. Prispeva namreč k regeneraciji kožne povrhnjice. S tem je draženje na koži hitro obnovljeno in občutek na koži je spet sproščujoč in svež.

Uporaba zaščitne kreme

Zaščitno kremo Alga Cicosa nanesite po tem, ko dobro očistite obraz in ga temeljito osušite. Kremo nanesite dvakrat dnevno in jo vtrite z blagimi krožnimi gibi.

Kremo lahko uporabljate na koži ter zunanjih sluznicah. Ob nanosu se izognite predelu okrog oči.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Alga Maris Alga Maris
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja