Alter Heideschafer arnika mazilo, 250 mL

Alter Heideschafer arnika mazilo intenzivno vlaži in obnavlja kožo ter jo prijetno regenerira. Alter Heideschafer arnika mazilo intenzivno vlaži in obnavlja kožo ter jo prijetno regenerira.
537781 14240

Ocene in mnenja

Opis

Alter Heideschafer arnika je bioaktivno mazilo z ekstraktom arnike. Intenzivno vlaži in obnavlja kožo.

Alter Heideschafer arnika spodbuja delitev celic epidermisa in tvorbo keratina in s tem olajša številne regenerativne procese kože. Primerna je za ngovanje utrujene, razpokane ter predvsem suhe kože obraza.

Arnikina krema rahlo svetli kožno polt in obnavlja kožo, ob enem pa daje prijeten občutek ugodja ter sprostitve. Po nanosu tega inovativnega gela boste ugotovili, da se je izboljšala celo kožna polt pod nanešenim področjem gela.

Naravne bioaktivne sestavine dajejo še večji pečat kvalitete kremi in nudijo ugodni vpliv na vezivno tkivo kože - ob enem pa preprečuje nastajanje dermalnih zapletov kože.

Navodilo za uporabo Alter Heideschafer arnika mazila

Poljubno nanašati na kožo, ponoviti po potrebi. Primerno za celotno površino kože.

Vsebuje sledeče bioaktivne, naravne in organske sestavine:  voda, mehki parafin, arnikin ekstrakt, dišava, glukoza, prijetna aroma

100% naravno, brez parabenov, SLS-ja, umetnih barvil in dišav.

Prednosti arnike v mazilu

Arnika je zelo poznana zelo uporana rastlina, ki omogoča reševanje številnih težav, ki so povezane s kožo telesa. V preteklosti so arniki rekli celi kraljica vseh poškodb, saj je zelo učinkovita pri številnih dermalnih zapletih kožnega tkiva.

Izdelek deluje resnično naravno, ne vsebuje konzervansov, ki bi škodovali koži telesa ob enem krepi naravni zaščitni mehanizem kože telesa.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Družine z najstniki - Ko vzgoja odpove

Oče: »Ampak vseeno prideš v šolo in to je najpomembnejše.«

Hči (14): »Vsak dan.«

Juul: »Po eni strani nate ne dela prav resnega vtisa, po drugi strani pa se ti zdi, da je v njem preveč policista in se moraš zato braniti s težkim orožjem.«
Družine z najstniki; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: IRIS Cosmetic IRIS Cosmetic
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov