Silicea Original Plus z biotinom v gelu, 500 mL

<strong>Silicea Original Plus z biotinom v gelu je primeren za moč in podporo nohtom, lasem, koži, vezivnemu tkivu, tetivam in kitam.</strong> Silicea Original Plus z biotinom v gelu je primeren za moč in podporo nohtom, lasem, koži, vezivnemu tkivu, tetivam in kitam.
533327 11818

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

Čvrsta koža, močni lasje & nohti, vezivno tkivo - idealna podoba, ki jo želimo doseči.

Silicij je sestavni del vseh živih organizmov, tako rastlin, kot tudi živali. Je nujno potreben človeškemu telesu, najdemo pa ga v pljučih, črevesju in krvi.

Biotin (Vitamin H) prispeva k ohranjanju zdravih las in kože.

Originalni Silicea balzam je koloidni preparat iz naravnega silicija. V njem so mikroskopski delci silicija fino razporejeni v vodi, tako da ima obliko gela. To mu zagotavlja edinstveno sposobnost absorbcije.

Originalni Silicea balzam je pripravljen iz kvarčnih kristalov in ponuja silicij v eni izmed najčistejših in najbolj učinkovitih oblik.

Lepota od znotraj

Gel silicijeve kisline vsebuje silicij, ki je sestavni del vezivnega tkiva. Preskrba našega organizma s silicijem pa postaja s staranjem čedalje slabša.

Silicijeve spojine težijo k tvorbi velikih kompleksov molekul in kristalov. Zaradi tega ima naš organizem velike težave pri absorbciji teh velikih molekularnih kompleksov, tako da pozitivni učinki silicija v mnogih pripravkih ne pridejo do izraza.

Zaradi lažje absorbcije silicija priporočamo uporabo silicija v koloidni obliki (oblika gela).

Proces regeneracije traja štiri tedne, zato moramo biti potrpežljivi.

Dolga doba, preden so vidni rezultati ima zelo preprost vzrok. Preden noht zraste za celotno dolžino traja pol leta, regeneracija kože traja približno 28 dni, lasje pa zrastejo približno 1 cm na mesec.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Znanost o vzgoji - praktični nasveti o spanju, joku, igri

Težavno vedenje je lahko posledica lakote po strukturi
Vsi imamo psihološko potrebo po strukturi. Če odraslim manjka struktura, so depresivni, anksiozni, jezni ali se ne morejo osredotočiti in izgubijo smisel. Družba brez strukture je izjemno dobra podlaga za težavno vedenje. Brez strukture s pravili in zakoni bi civilizacija razpadla. Pri otrocih ni prav nič drugače. Potrebujejo strukturo z jasnimi hišnimi pravili in jasno izoblikovan o rutino. 

Pomislite na otroka, ki mora čakati z vami v vrsti ali vam slediti po trgovini, pa v tem času nima strukture. Na lepem se bo spremenil v neznosno zgago. Če pa z njim izvajate kakšno strukturirano dejavnost, bo priden kot angelček.
Odlomek je iz knjige Znanost o vzgoji; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Hübner Hübner
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov