Aniosyme Prime s pršilko za peno, 750 mL

<strong>Aniosyme First s pršilko za peno je pripravljeno sredstvo za učinkovito čiščenje in dezinfekcijo medicinskih in kirurških instrumentov med suhim transportom oziroma pred čiščenjem ali dekontaminacijo. </strong> Aniosyme First s pršilko za peno je pripravljeno sredstvo za učinkovito čiščenje in dezinfekcijo medicinskih in kirurških instrumentov med suhim transportom oziroma pred čiščenjem ali dekontaminacijo.
444278 14229

Ocene in mnenja

Opis

Pozor: varnostni list je dosegljiv na sledeči povezavi >>!

Pred uporabo natančno preberite etiketo in upoštevajte navodila za uporabo!
Nevarne lastnosti izdelka si oglejte v varnostnem listu v poglavju 2, v točki 2.2 Elementi etikete ali v poglavju 15 Zakonsko predpisani podatki.

Aniosyme First s pršilko za peno je pripravljeno sredstvo za učinkovito čiščenje in dezinfekcijo medicinskih in kirurških instrumentov med suhim transportom oziroma pred čiščenjem ali dekontaminacijo.

Pripravljeno čistilno in dezinfekcijsko sredstvo za zaščito pred širjenjem okužb v okolico med suhim transportom ali pred postopki čiščenja in dezinfekcije medicinskih in kirurških instrumentov v čistilnih strojih. Izdelek zagotavlja tudi dovolj visoko raven vlažnosti, da se kri in drugi organski materiali ne izsušijo.

Instrumente v banjici popršimo z drobno peno, ki naj jih popolnoma prekrije. Banjico pokrijemo s pokrovom. Izdelek ščiti okolico pred širjenjem okužb 1 uro. To lastnost lahko uporabimo pri suhem transportu nečistih medicinskih ali kirurških instrumentov ali ko čakajo na čiščenje v čistilnih strojih. Instrumente nato speremo z obilo vode in jih dokončno ročno ali strojno očistimo in razkužimo.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Šolar na poti do sebe - Oblikovanje osebnosti

Temu sledi asociativno (vezano, sintetično) mišljenje, ki je veliko širše, saj je vezano na razumevanje vsebin in terja priklic že sprejetih vzorcev (spominskih en gramov). Način vezav je horizontalen (svzporeden«), saj zahteva pregled širše mreže povezav. Ta način mišljenja je močno vezan na čustva in na že utečene navade. Asociativno mišljenje je pač vezano na že privzeta pravila. Uporabno je za šolski način učenja v naši kulturi. Naš način mišljenja poteka namreč od objekta k subjektu, tj. od predstav o zunanjem svetu k predstavam o sebi. Naš notranji svet pojmujemo kot odziv na zunanja doživetja, ne morda kot na Vzhodu, ko zunanji svet pojmujejo kot preslikavo.
Šolar na poti do sebe; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Anios Anios
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov