Aniosyme XL3 za encimatsko čiščenje, 1000 mL

<strong>Aniosyme XL3 za encimatsko čiščenje predstavlja tekoče poliencimatsko sredstvo za dezinfekcijo ter učinkovito čiščenje medicinskih ter kirurških instrumentov in priprav. <br></strong> Aniosyme XL3 za encimatsko čiščenje predstavlja tekoče poliencimatsko sredstvo za dezinfekcijo ter učinkovito čiščenje medicinskih ter kirurških instrumentov in priprav.
532291 14079

Ocene in mnenja

Opis

Pozor: varnostni list je dosegljiv na sledeči povezavi >>!

Pred uporabo natančno preberite etiketo in upoštevajte navodila za uporabo!
Nevarne lastnosti izdelka si oglejte v varnostnem listu v poglavju 2, v točki 2.2 Elementi etikete ali v poglavju 15 Zakonsko predpisani podatki.

Aniosyme XL3 za encimatsko čiščenje predstavlja tekoče poliencimatsko sredstvo za dezinfekcijo ter učinkovito čiščenje medicinskih ter kirurških instrumentov in priprav.

0,5% raztopino izdelka uporabimo za ojačano čiščenje in dezinfekcijo medicinskih in kirurških instrumentov, medicinskih pripomočkov in endoskopske opreme. Uporabljamo jo lahko tudi za ultrazvočno čiščenje in sprotno zbiranje in namakanje kontaminiranih instrumentov. Za redčenje uporabimo vodovodno vodo. Čas učinkovanja mora biti najmanj 5 minut. Površino lahko po potrebi očistimo tudi s ščetko in jo na koncu pazljivo speremo. Pripravljena raztopina je obstoj na 24 ur.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Šolar na poti do sebe - Oblikovanje osebnosti

Pri višje razvitih živih bitjih ima vid kot čutilo na daleč najizrazitejšo vlogo, saj presega zaznavne sposobnosti vseh razvojno starejših čutil na blizu (tip, okus, voh) in celo sluha, ki je pri človeku najbolj razvito čutilo. Ljudje smo še vedno izrazito vidna bitja, saj sprejemamo blizu 80 % vseh zunanjih dražljajev sprejemamo preko vida, 15 % preko sluha in le nekaj odstotkov preko ostalih čutil. Po načinu povezanosti z zunanjim svetom smo torej i~ precej živalski, vendar zaznamo le kakšno milijoninko vseh vidnih dražljajev, ki padejo na očesno mrežnico. Vidimo pač tisto, kar želimo opaziti. Oko namreč lahko zajame trilijon slik na sekundo, a preko asociacij izbere in v vidni vtis poveže le nekatere, največ 200 na sekundo.
Šolar na poti do sebe; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Anios Anios
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja