Aptamil ProExpert ADC (Allergy Digestive Care) prehrana za dojenčke, 400 g

Posebno pripravljena formula za dojenčke z alergijo na beljakovine kravjega mleka in malabsorpcijo.<br> Posebno pripravljena formula za dojenčke z alergijo na beljakovine kravjega mleka in malabsorpcijo.
462497 5622

Ocene in mnenja

Opis

Definicija in lastnosti

Aptamil ProExpert Allergy Digestive Care je hipoalergena, semielementarna hrana, posebno pripravljena formula za dojenčke z alergijo na beljakovine kravjega mleka in malabsorpcijo. Je posebna hrana za dietetsko uravnavanje pri gastrointestinalnih boleznih pri: težkih akutnih in kroničnih diarejah, maldigestiji, malabsorpciji in malnutriciji, sindromu kratkega črevesja, motenj pri presnovi ogljikovih hidratov (galaktozemija, intoleranca na laktozo). Formula Aptamil ProExpert Allergy Digestive Care vsebuje ključne hranilne snovi v najlažje prebavljivi obliki. Beljakovine sirotke so ekstenzivno hidrolizirane, kar zmanjša tveganje alergijskih reakcij. Aptamil ProExpert Allergy Digestive Care je brez glutena in ne vsebuje fruktoze in galaktoze. Uporabljen je poseben vir maščob, ki pomaga pri lažji absorpciji, kadar je črevo poškodovano.

Beljakovine 1,8 g / 100 ml obroka
Maščobe
 3,5 g/100 ml obroka
  • 1,8 g/100 ml srednjeverižni trigliceridi (MCT)
Ogljikovi hidrati 6,8 g/100 ml obroka

Sestavine Aptamil ProExpert ADC 

glukozni sirup, koncentrat hidroliziranih beljakovin sirotke (iz mleka), trigliceridi s srednjo verigo, rastlinska olja, emulgator (ester citronske kisline mono- in digliceridov), trikalcijev fosfat, kalijev hidrogen fosfat, kalijev klorid, kalcijev karbonat, ribje olje, holin klorid, natrijev klorid, magnezijev klorid, L-askorbinska kislina, tavrin, natrijev L-askorbat, inozitol, železov sulfat, DL-alfa tokoferil acetat, cinkov sulfat, L-karnitin, uridin 5-monofosfat natrijeva sol, citidin 5-monofosfat, adenozin 5-monofosfat, inozin 5-monofosfat natrijeva sol, nikotinamid, kalcijev D-pantotenat, gvanozin 5-monofosfat natrijeva sol, D-biotin, bakrov sulfat, folat, manganov sulfat, retinil palmitat, riboflavin, DL-alfa-tokoferol, cianokobalamin, tiamin hidroklorid, holakalciferol, pirodoksin hidroklorid, kalijev jodid, fitomenadion, natrijev selenit.

Pomembno obvestilo
Materino mleko je najboljša hrana za dojenčka. Če mati ne more dojiti ali ima premalo mleka, naj se o uporabi začetne mlečne hrane in načinu hranjenja posvetuje z zdravnikom pediatrom.
Formula Aptamil ProExpert Allergy Digestive Care je primerna kot edini vir prehrane za dojenčke od rojstva dalje, in se lahko uporablja le po zdravniškim nasvetu.
Za zdravje dojenčka skrbno upoštevajte navodila za pripravo.
Med hranjenjem otroka nikoli ne pustite samega.
Nepravilna uporaba ali priprava lahko škodi zdravju otroka.

Uporaba Aptamil ProExpert ADC 

Aptamil ProExpert Allergy Digestive Care je popolna, semi-elementarna formula (ekstenzivni hidrolizat sirotke) za dojenčke z alergijo na beljakovine kravjega mleka in malabsorpcijo.

Priprava in Doziranje

Količino in število obrokov prilagodimo potrebam vsakega otroka posebej. Dojenček praviloma potrebuje dnevno 150–170 ml hrane na kilogram telesne teže. Odvisno od starosti otroka in od tega, kako hrano prenaša, se dnevna količina porazdeli na 6 do 12 obrokov.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Nezaželena nosečnost

Ravnanje z odločitvijo
Največ žensk je opisalo občutek, ki so ga doživele po posegu, kot občutek olajšanja. Kljub temu pa nastopijo občutki žalosti in krivde; v nekaterih primerih se tovrstna čustva odražajo šele veliko pozneje. Pomembno je, da se ženskam v njihovi nasprotujoči si odločitvi, zagotovi dovolj prostora, da se ne bodo počutile kot senca neizgovorjenih očitkov ali da se odražajo s samoočitki o življenju, partnerstvu in morebitnem poznejšem materinstvu. Ženske, ki niso sposobne samostojno obvladovati teh občutenj, naj si poiščejo psihološko podporo.Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Milupa Milupa
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja