Australian Gold Hardcore Black bronzing losjon, 15 mL

<strong>Australian Gold Hardcore Black bronzing losjon je povsem naraven losjon za namene temne porjavelosti. </strong> Australian Gold Hardcore Black bronzing losjon je povsem naraven losjon za namene temne porjavelosti.
535851 10481

Ocene in mnenja

Opis

Australian Gold Hardcore Black bronzing losjon je povsem naraven losjon za namene temne porjavelosti.

Z losjonom Australian Gold Hardcore Black nanesete kar 30 različnih naravnih bronzerjev, vitaminov, ki so namenjene negovanju ter zaščiti kože telesa ter eteričnih olj, ki omogočajo dolgoročno porjavitev ter prijeten vonj.

30 različnih naravnih bronzerjev omogoča kratkotrajno ter kasneje tudi zapoznelo porjavitev. Je kombinacija instant - takoj delujočih ter dodatno z zamikom delujočih bronzerjev, ki imajo namen dosegati čim daljšo ter hitro porjavitev, ki bi bila ob enem tudi zelo obstojna.

Izdelku je dodano tudi konopljino olje, ki je namenjeno intenzivni negi površine kože, regeneraciji ter globinski hidraciji površine dermisa.

Ob prijetni ter zagoreli koži boste v središču pozornosti. Vaša predanost prijetnemu ter poželjivemu pogledu zagorele kože ne bo tako nikoli dvomljiva. 

Izdelek uporabite po potrebi, nanesite na površino kože ter enakomerno razmažite, da bo učinek bronzerjev kar se da enakomeren.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravilne rastline - zanesljivo določevanje po sliki in risbi

Velika trobelika, smrdljivka Cicuta virosa
Predvsem v koreniki so poliini, zelo močne učinkovine, ki že približno pol ure po zaužitju povzročijo bruhanje, bolečine v trebuhu in močne krče ter smrt zaradi ohromitve dihanja, Zato ta strupena rastlina nikakor ni primerna za samozdravljenje.
Paziti je treba, da trobelikinih korenik ne zamenjamo s podobno dišečimi gomolji zelene ali z rebrinčevimi koreninami, ki so podobnega okusa. Trobeliko najbolj zanesljivo prepoznamo po značilni obliki listov. Zlasti
manjše korenike lebdijo v vodi, ta pa jih raznaša in tako razširja rastline. Povsem bele cvetove v kobulih obiskujejo predvsem muhe trepetavke.
Odlomek je iz knjige Zdravilne rastline; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Australian Gold Australian Gold
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov