Australian Gold Kardashian Glow Naturally dark bronzer, 296 mL

<strong>Australian Gold Kardashian Glow Naturally dark bronzer je izjemen proizvod, ki je namenjen negovanju ter intenzivnemu bronzer učinku. <br></strong> Australian Gold Kardashian Glow Naturally dark bronzer je izjemen proizvod, ki je namenjen negovanju ter intenzivnemu bronzer učinku.
920711 1398
Brezplačna poštnina!

Ocene in mnenja

Opis

Australian Gold Kardashian Glow Naturally dark bronzer je izjemen proizvod, ki je namenjen negovanju ter intenzivnemu bronzer učinku.

Naravni bronzer Australian Gold Kardashian Glow je narejen iz skrbno izbranih sestavin in sicer iz karamele, fižolov Fava ter Babchi, ki pripomoreta, ki izboljšani produkciji melanina v koži. Babchi ekstrakt se uporablja v kitajski medicini in v kozmetičnih izdelkih zagotalvja izboljšano temnejšo barvno kombinacijo kože. 

Ker so bogate sestavine bronzerja obogatene z obilico vitamina C ter preostalih antioksidantov je izdelek namenjen intenzivni zaščiti kožnih celic prd staranjem in delovanjem radikalov, ki celično staranje še pospešujejo.

Ker izdelek vsebuje tudi vitamin C, ta pa pripomore k nastajanju kolagena celotna formulacija pripomore k izboljšanemu in polnejšemu izgledu kože telesa.

Izdelek ne vsebuje parabenov, toskičnih stabilizatorjev, glutena, silikonov ali sulfatov.

Ob nanosu kozmetičnega izdelka boste začutili prijetno aromo, ki bo še eden izmed vzrokov čemu uporalbjati ta prvovrsten izdelek.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Velika kuharica za nosečnice, dojenčke in malčke - sodobna spoznanja o prehrani

Sveži metin čaj
SESTAVINE ZA 1 KOZAREC:
PRIPRAVA
1. Lističa mete temeljito operite in ju dajte v kozarec, odporen proti vročini.

2. Vodo zavr ite in zlijte na lističa. Pustite počivati 5-6 minut in, če se vam zdi potrebno, čaj osladite z gostim sokom.

Nasvet

Svežo meto za zalogo shranite v agavinem soku. Tako bo ostala sveža 2-3 tedne. Lahko naredite tudi v med namočeno sivko, meliso ali rožmarin.

Prednost

Meta spodbuja izločanje žolča in lajša krče v trebuhu. Še posebej učinkovito je sveže zelišče.
Velika kuharica za nosečnice, dojenčke in malčke; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Australian Gold Australian Gold
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov