x
Vse kategorije
Australian Gold sprej gel z ZF30, 237 mL
Australian Gold sprej gel z ZF30, 237 mL
Oceni izdelek in zasluži
0.0 0

Australian Gold sprej gel z ZF30, 237 mL

Proizvajalec: Australian
Australian Gold sprej gel je inovativen kozmetični zaščitni sprej namenjen zaščiti pred škodljivim delovanjem sonca.
Cena: 17,24 €
Vprašaj nas
Specifikacije izdelka
SpecifikatorVrednost
Oznakagold
Tip izdelkagel, sprej

Koristni video nasveti

Ocene in mnenja

Opis

Australian Gold sprej gel je inovativen kozmetični zaščitni sprej namenjen zaščiti pred škodljivim delovanjem sonca. Izdelek je izključno zaščiten ter ne vsebuje sledi bronzerjev, ki bi kožo še dodatno porjaveli.

Zaščitni sprej gel se hitro absorbira in zadrži svojo zaščitno vlogo tudi do 80 minut po nanosu (v primeru, da se ne kopate ipd). Sprej gel tako omogoča zaščito pred opeklinami ter porjavitvijo.

Način uporabe Australian Gold sprej gela

Australian Gold sprej gel nanesite do 20 minut pred izpostavljanjem sončnim žarkom.

Nanos redno obnavljajte, še posebej po brisanju z brisačo, kopanju ali izdatnemu potenju, ki počasi odstranjuje nanos.

Posebno opozorilo: sončnim žarkom se izogibajte v času med 12 in 14 uro popoldan, saj so takrat sončni žarki najmočnejši.

Sestavine Australian Gold sprej gela

Aloe vera - pripomore k vlaženju kože, njeni regeneraciji
mineralna olja za zaščito - sem spada olje avstralskega čajevca, razna sadna olja ter sončnično olje

Ne vsebuje mineralnih olj.

Priloge

Ali ste vedeli

Lajšanje bolečin na naraven način - varna in učinkovita samopomoč

Refleksologijo (oziroma refleksno terapijo) bi lahko preprosto opisali kot masažo stopal, vendar večina terapevtov vztraja, da je veliko več kot to. Refleksologija, za katero trdijo, da je ponovno oživljena zdravilska metoda, ki je bila pogosto v rabi pri starodavnih civilizacijah, je najverjetneje povezana z akupresuro in akupunkturo in je zato, v strogem pomenu besede bolj energijska kot telesna terapija. Vendar tako uvrščanje spodbijajo številni refleksologi, ki menijo, da je refleksologija na splošno skladna z drugimi telesnimi terapijami.

Refleksologija temelji na predstavi, da po telesu potekajo energijski tokovi, ki povezujejo glavne organe z 'relieksnirni' točkami na stopalih. Kot pravijo refleksologi, je mogoče na podplatih obeh stopal narisati zemljevid območij oziroma 'con', ki ustrezajo različnim organom, na organe pa terapevt vpliva s pritiskanjem na relleksne točke.

Pritisk navadno izvajate s pakem in prsti. Če bolečin ni, to pomeni, da ni težav. Vsak najmanjši neprijeten občutek pa je že znak težav v ustreznem delu telesa; lajšate jih tako, da pritisnete na bolečo točko. To je včasih izjemno neprijetno, vendar kratko pritiskanje na točko navadno omili bolečino, v prizadetem organu pa čutite odziv. Tako na primer glavobol ublaži te s ?pritiskom na koren nožnega palca (ki ustreza korenu vratu), težave zaradi zasluzenih pljuč pa s pritiskom na blazinico stopala. Refleksna terapija je različica, ki uporablja veliko nežnejši pritisk.

Refleksologija sicer ne trdi, da lahko odpravi vnetje ali okužbo, vendar so terapevti prepričani, da pospeši okrevanje in pomaga ohranjati zdravje. Večina bolnikov zagotavlja, da ima refleksologija močan sproščujoč učinek.
Lajšanje bolečin na naraven način; Založba Didakta - www.didakta.si

Članki

Kupili so tudi

Kupci, ki so kupili to postavko so kupili tudi
Specifikacije izdelka
SpecifikatorVrednost
Oznakagold
Tip izdelkagel, sprej

Prijava na e-novice

Spremljajte naše e-novice in bodite obveščeni o ugodnostih in promocijskih bonih, s katerimi lahko prihranite.