Australian Gold Totally Beaching naravni bronzer, 250 mL

<strong>Australian Gold Totally Beaching naravni bronzer je kozmetični izdelek - bronzer, s pomočjo katerega dosežete primeren prijeten ten kot bi bili na sončenju na plaži. <br></strong> Australian Gold Totally Beaching naravni bronzer je kozmetični izdelek - bronzer, s pomočjo katerega dosežete primeren prijeten ten kot bi bili na sončenju na plaži.
421405 19298

Ocene in mnenja

Opis

Australian Gold Totally Beaching naravni bronzer je kozmetični izdelek - bronzer, s pomočjo katerega dosežete primeren prijeten ten kot bi bili na sončenju na plaži.

Australian Gold Totally Beaching bronzer je hipoalergena formula, ki je namenjena vsem, ki imajo še tako občutljivo kožo. Eksotični bronzer tako vsebuje t.i. smoothie kompleks, ki obogati kožno povrhnjico z vlago ter jo ujame vnjeni strukturi.

Tako vas bodo vsi spraševali, kako ste pridobil tako privlačen ten kože telesa.

Naravni bronzer tako lahko uporabljate za notranjo ali zunanjo porjavitev površine kože.

Australian Gold Totally Beaching naravni bronzer vsebuje

Ekstrakt tropičnih bronzerjev - naravna mešanica sestavin z močjo izjemne porjavitve.

Sadni smoothie kompleks - sestavine, ki so pripravljene iz sadnih ekstraktov ananasa, marelice ter drugih zeliščnih ter zelenjavnih ekstraktov.

vitalizirajoča mešanica ekstraktov - vsebuje vitamin E, vitamin B5 ter vitmain C, ki velja kot močan antioksidant.

Izdelek ne vsebuje umetnih dišav, ki bi delovale alergeno.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Šolar na poti do sebe - Oblikovanje osebnosti

Nemara bo ta delavnica za šo1arja doslej najbolj zahtevna, a je hkrati najpomembnejša v sklopu prvih desetih, ki se nanašajo na utrjevanje občutka varnosti. Da bi v sebi dogradil ta občutek, naj šolar prepozna sposobnost samoobvladovanja poželenj in strasti, ki ga preko čutnih dražljajev izzivajo k zadovoljitvi in težnji po ugodju, čeprav niso nujno vezane na življenjske potrebe. Ugodje je sicer sestavni del zadovoljevanja vsake potrebe, vendar šele ob zaključku, ne prej.

Gre za možgansko samonagrajevanje oz. dejavnost nevrotransmiterjev, ki utavnavajo odnose med ugodjem in neugodjem. Samoobvladovanje je pač potrebno na začetku vsake dejavnosti in je vedno vezano na čutno nelagodje. Od načina vzgoje je odvisno, koliko zmore šolar zadrževati neko zadovoljitev, da bi zastavljeno oz. zahtevano dejavnost izpeljal na naraven način. Za uspešno učenje je to bistvenega pomena.
Šolar na poti do sebe; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Australian Gold Australian Gold
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov