Avene Sun zaščitna krema ZF 30, 50 mL

Krema s faktorjem 30, brez dišav, je namenjena zaščiti kože v ekstremnih razmerah, v gorah in na morju. Krema s faktorjem 30, brez dišav, je namenjena zaščiti kože v ekstremnih razmerah, v gorah in na morju.
590959 12822

Ocene in mnenja

Opis

 
Krema s faktorjem 30, brez dišav, je namenjena zaščiti kože v ekstremnih razmerah, v gorah in na morju.
 
Zaščitna krema vsebuje MPI-SORB, ki zagotavlja enako učinkovito zaščito pred UVA in UVB žarki (max. absorbcijski spekter). Sestavljen je iz mineralnega (MPI) in organskega (TINOSORB M+S) zaščitnega faktorja. Zaščitna krema pred soncem je fotostabilna in vodoodporna, vsebuje prekurzor vitamina E. pre-tokoferil, antioksidant, ki krepi naravno bariero kože, in Avene termalno vodo, ki ima pomirjujoče in antiiritacijsko delovanje, zato je zaščitna krema primerna za najobčutljivejšo kožo.
 
Zaščitna krema pred soncem SPF 30 je enostavna za nanašanje, se dobro vpije v kožo in na koži ne pušča madežev.
 
Uporaba
Enakomerno nanesite Avene zaščitno kremo pred soncem SPF50+ na obraz in telo. Postopek ponovite večkrat dnevno, vedno po vsakem kopanju.
 
Izogibajte se izpostavljanju soncu med 11.00 in 16.00 uro! Sončne opekline so nevarne predvsem za otroke!

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Sonce in njegove sence!

Sonce je vir življenja, organizmu koristi, ker: • omogoča nastajanje vitamina D, ki krepi kosti, mišice in imunski sitem ter varuje pred nekaterimi vrstami raka, • pomaga pri kožnih težavah,...

Preberi več...

Ali ste vedeli

Ignoriranje poskusov reševanja

V vsakem prepiru so trenutki, ko eden izmed obeh ponudi premirje in popusti. To je lahko spontan nasmeh ali poved: »Narediva premor, rad/rada bi se malo pomiril/pomirila.« Spontan dotik lahko prav tako vodi v konec prepira kot predrzno iztegnjen jezik ali celo razdražen vzklik: »Hej, prenehaj kričati name.«
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Avene Avene
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja