Avene Sun ZF50+ zaščitna krema, 50 mL

Krema z zelo visokim zaščitnim faktorjem namenjena izrazito občutljivi kož. Krema z zelo visokim zaščitnim faktorjem namenjena izrazito občutljivi kož.
948861 2485

Ocene in mnenja

Število ocen izdelka: 1
Ocena izdelka:
mojca **** 20. 08. 2012 02:00
to kremo uporabljam za obraz ker imam pigmentne madeže in vedno se mi po sončnih kremah spustijo maz... Preberi več
Oglejte si vsa mnenja Dodajte vašo oceno

Opis

 
Krema je namenjena zaščiti  pred soncem, je brez dišav in je namenjena izrazito občutljivi koži svetle polti.
 
Zaščitna krema vsebuje učinkovino MPI-SORB. Ta zagotavlja učinkovito zaščito pred UVA in UVB žarki. Krema je sestavljen iz mineralnega in organskega zaščitnega faktorja. Zaščitna krema pred soncem z zasčitnim faktorjem 50+ je fotostabilna in vodoodporna, vsebuje prekurzor vitamina E. pre-tokoferil. To je antioksidant, ki krepi naravno bariero kože, vsebuje pa tudi Avene termalno vodo, ki ima pomirjujoče in protidražeče delovanje, zato je zaščitna krema primerna za najobčutljivejšo kožo.
 
Zaščitna krema na koži ne pušča madežev.

Uporaba

Večkrat dnevno (tudi po vsakem kopanju) in enakomerno nanesite Avene zaščitno kremo pred soncem SPF50+ na obraz in telo.
Izogibajte se izpostavljanju soncu med 11.00 in 16.00 uro!

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Sonce in njegove sence!

Sonce je vir življenja, organizmu koristi, ker: • omogoča nastajanje vitamina D, ki krepi kosti, mišice in imunski sitem ter varuje pred nekaterimi vrstami raka, • pomaga pri kožnih težavah,...

Preberi več...

Ali ste vedeli

Ljubezen

Kdor se želi tako daleč dvigniti prek samega sebe, da lahko za trenutek dejansko opazuje svet s perspektive drugega, bi moral vedno vpraševati: »Kako pravzaprav gledaš na to ti?" ali »Kako si doživljal(a) to situacijo?« To je toliko bolj pomembno, čim bolj različni so značaj in življenjske okoliščine. Le tako lahko gospodinji ali materi uspe razumeti, zakaj kriza v biroju zasenči vse drugo, njen mož pa se nauči, zakaj navidezno brezdelje doma ni prav nič manj naporno.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Avene Avene
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja