Ayurvedsko dopolnilo Kishorg, 60 tablet

<p>Ta formula združuje delovanje sestavin, kot sta guggul in triphala.</p>

Ta formula združuje delovanje sestavin, kot sta guggul in triphala.

523224 5722

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

Ta formula združuje delovanje sestavin, kot sta guggul (Commiphora mukul Hook.) in triphala – rasayana (pomlajevalni), ki je sestavljen iz vseh treh mirobalanovcev: amalakija (Phyllanthus emblica L.), bibitakija (Terminalia bellirica Roxb.) in haritakija (Terminalia chebula Retz.).

Priporočamo sočasno uporabo izdelkov Kishorg in Bisept, saj lahko tako dosežemo najboljši učinek prehranskega dopolnila. Uporaba dopolnila Kishorg se priporoča v primeru nepravilnega delovanja doshe Vata.

Sestavine Kishorg dopolnila

prah iz guggulove smole (Commiphora mukul Hook); emulgator: mikrokristalna celuloza; suhi izvlečki: plod kebulskega mirobalanovca (Terminalia chebula Retz.), plod mirobalanovca (Terminalia bellerica Roxb.), plod mirobalanovca (Phyllanthus emblica L.);
gostili: kalcijev fosfat, inulin; suhi izvlečki: plod črnega poprovca (Piper nigrum L.), plod
dolgega poprovca (Piper longum L.), korenika ingverja (Zingiber officinalis Rosc.);
sredstvi proti strjevanju: smukec, magnezijev stearat.

Priporočen dnevni odmerek Kishorg dopolnila

2 tableti dvakrat dnevno, najbolje takoj po obroku in s toplim napitkom.

Opozorilo:
ne uporabljajte med nosečnostjo in dojenjem.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Slabokrvnost

Kako postavimo diagnozo?
Ob sumu na slabokrvnost je potrebno narediti laboratorijske preiskave krvi. Določiti moramo število eritrocitov in ostalih krvnih celic, količino hemoglobina v krvi, sedimentacijo eritrocitov, količino zalog železa, število nezrelih eritrocitov, ki nam pove, v kolikšni meri nastajajo novi eritrociti ter pri določenih vrstah anemij še količino vitamina B 12 in folne kisline v krvi. Vse to se opravi z enim odvzemom krvi iz vene na roki. Pri sumu na krvavitev bo potrebno še testiranje blata na prikrito kri v blatu in pri ženskah še pregled pri ginekologu, če je od zadnjega· pregleda minilo že preveč časa. Pri sumu na krvavitev iz prebavil je potrebno opraviti pregled želodca in/ali debelega črevesa in nato zdraviti bolezen, če jo odkrijemo.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Ayurveda Ayurveda
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja