B-complex Intercell, 60 kapsul

<p><strong>B-complex Intercell je izredno kvalitetna me&scaron;anica B vitaminov, vključno z biolo&scaron;kimi bioaktivatorji, ki so pomembni za optimirano presnovno pot ter živčni sistem v optimalni kondiciji.<br /></strong></p>

B-complex Intercell je izredno kvalitetna mešanica B vitaminov, vključno z biološkimi bioaktivatorji, ki so pomembni za optimirano presnovno pot ter živčni sistem v optimalni kondiciji.

526657 14332

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

B-complex Intercell je izredno kvalitetna mešanica B vitaminov, vključno z biološkimi bioaktivatorji, ki so pomembni za optimirano presnovno pot ter živčni sistem v optimalni kondiciji.

B-complex Intercell je prehransko dopolnilo z obogateno vsebnostjo vitaminov B, ki so nasploh pomembni za delovanje vsake celice, predvsem pa ga potrebujejo celice živčnega sistema in nevroni, za normalno prenašanje živčnih impulzov.

Kot dodatek ima prehransko dopolnilo s kompleksom B vitaminov dodano tudi Q10 koencim, holin ter alfa lipojsko kislino.

Uporaba B-complex Intercell dopolnila

Odmerite po 1 kapsulo prehranskega dodatka 1 krat dnevno. Kapsulo je najbolje zaužiti de pol ure pred jedjo s kozarcem vode.

Splošno o kompleksu B vitaminov

Vitamini B kompleksa so na splošno zaslužni za pravilno delovanje živčnega ter tudi imunskega sistema. Ravno dovoljšnje količine teh vitaminov omogočajo normalno delovanje teh izredno pomembnih sistemov, zato je njihovo nadomeščanje izrednega pomena.

Pri živčnem sistemu so predvsem za normalen prenos živčnih impulzov izredno pomembni sledeči vitamini:B1, B6, B12 ter pantotenska kislina. Ti fragmenti so izrednega pomena tako pri omogočanju impulzov preko nevro sinaps, omogočajo pa tudi proizvodnjo nekaterih nevrotransmiterjev ali prenašalnim molekul.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Družine z najstniki - Ko vzgoja odpove

Tam imam boljši občutek, bolj pozitiven, pri drugih rečeh ji bo po mojem že zneslo, le s šolo je problem.« Juul: »Potem pa se pogovorimo malo o zaupanju.« Mama: »V redu.«
Družine z najstniki; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: InterCell Pharma InterCell Pharma
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja