Baby-Vac nosni aspirator na hišni sesalec
Baby-Vac nosni aspirator na hišni sesalec
Oceni izdelek in zasluži
5.0 1

Baby-Vac nosni aspirator na hišni sesalec

Proizvajalec: Moja lekarna d.o.o.
Otroški nosni aspirator Baby-Vac je zelo priročen in funkcionalen pripomoček, ki omogoča
normalno dihanje otroka ob nahodu.
Cena: 12,99 €
Vprašaj nas
Specifikacije izdelka
SpecifikatorVrednost
Mesto uporabenos
Namen uporabehigiena nosu
Primernostza otroke
Namenza otroke
Težavazamašen nos
Tip izdelkaaspirator

POSEBNA POZORNOST

Nagrada-nakup

Opis

Otroški nosni aspirator Baby-Vac je zelo priročen in funkcionalen pripomoček, ki omogoča normalno dihanje otroka ob nahodu.

Uporabljamo ga za čiščenje otrokovih dihalnih poti s pomočjo vakuma, ki ga ustvari sesalec. Konstantni vaakum nam za razliko od ustnih aspiratorjev temeljito očisti zamašene noske. Aspirator ne sesa z močjo sesalnika, ampak zgolj s pomočjo sesalnika!

Aspirator Baby-Vac deluje s konstantno močjo vendar je le-ta zmanjšana, saj bi moč sesalca lahko poškodovala otroško sluznico. Aspirator Baby-Vac je tako sposoben aspirirati vso sluz iz noska.

Navodila za uporabo aspiratorja Baby-Vac:

Kako izdelek uporabljati je prikazano tudi v YouTube predstavitvi pod opisom izdelka!

Aspirator Babyvac preposto priklopimo na hišni sesalec, po aspiraciji ga mehansko očistimo (pod tekočo vodo) in ga posušimo. Aspiracije so neboleče in ni nobenega razloga za skrb, saj je izdelek medicinsko testiran.

Čisti otroški nosek omogoča lažje dihanje in mirne noči ter dobro počutje vašega otroka. Rokovanje z aspiratorjem je zelo enostavno, sestavljanje samega pripomočka pa je dobro prikazano na sledeči YouTube predstavitvi.

Zakaj čistiti otroški nosek z Baby-Vac napravo?

Ker je odstranjevanje bakterij in virusiv v nosnih votlinah izredno pomemben in pogosto s strani pediatrov priporočljiv postopek. Izdelek je primeren za otroke od 1 tedna starosti naprej in omogoča signifikantno olajšanje otroške počutja.

Dihanje skozi nos je pogosto enostavnejše, vendar ne v primeru, če je nosek zamašen. To za otroka predstavlja dihalno stisko in otrok se ne počuti najbolje. V kolikor noska ne čistite redno se lokalna težava razširi celo na ušesni predel in kakj kmalu se lahko vnetje noska razširi še na ušesni predel.

Strokovna podpora in verodostojnost zapisanega

Vsebina in opis na tej strani je pod nadzorom farmacevtov in ostalih strokovnih sodelavcev.

Posodabljanje zapisov na strani je pod nadzorom: Lukanc Tomaž & Lukanc Maja mag. farm. Strokovni pregled informacij na strani: Lukanc Maja mag. farm. & Lukanc Tanja mag. farm.

V kolikor želite prijaviti napako ali nedoslednost na strani, ki ste jo morebiti opazili, lahko to naredite s klikom na ta link.

Ocene in mnenja

Gost; | 16. 12. 2021 19:29
Izdelek je res super
Izdelek je res super - vedno pri roki, primeren za vsakodnevno uporabo predvsem pa v primeru, da ni pri roki baterij, namenjenih za električni aspirator. Priporočam uporabo tudi preostalim. Vse kar potrebujete je: sesalec :)

Koristni video nasveti

Priloge

Ali ste vedeli

Članki

Kupili so tudi

Specifikacije izdelka
SpecifikatorVrednost
Mesto uporabenos
Namen uporabehigiena nosu
Primernostza otroke
Namenza otroke
Težavazamašen nos
Tip izdelkaaspirator

Prijava na e-novice

Spremljajte naše e-novice in bodite obveščeni o ugodnostih in promocijskih bonih, s katerimi lahko prihranite.