Baby-Vac nosni aspirator na hišni sesalec

Otroški nosni aspirator Baby-Vac je zelo priročen in funkcionalen pripomoček, ki omogoča<br>normalno dihanje otroka ob nahodu. Otroški nosni aspirator Baby-Vac je zelo priročen in funkcionalen pripomoček, ki omogoča
normalno dihanje otroka ob nahodu.
465828 22410

Ocene in mnenja

Opis

Otroški nosni aspirator Baby-Vac je zelo priročen in funkcionalen pripomoček, ki omogoča normalno dihanje otroka ob nahodu.

Uporabljamo ga za čiščenje otrokovih dihalnih poti s pomočjo vakuma, ki ga ustvari sesalec. Konstantni vaakum nam za razliko od ustnih aspiratorjev temeljito očisti zamašene noske. Aspirator ne sesa z močjo sesalnika, ampak zgolj s pomočjo sesalnika!

Aspirator Baby-Vac deluje s konstantno močjo vendar je le-ta zmanjšana, saj bi moč sesalca lahko poškodovala otroško sluznico. Aspirator Baby-Vac je tako sposoben aspirirati vso sluz iz noska.

Navodila za uporabo aspiratorja Baby-Vac:

Kako izdelek uporabljati je prikazano tudi v YouTube predstavitvi pod opisom izdelka!

Aspirator Babyvac preposto priklopimo na hišni sesalec, po aspiraciji ga mehansko očistimo (pod tekočo vodo) in ga posušimo. Aspiracije so neboleče in ni nobenega razloga za skrb, saj je izdelek medicinsko testiran.

Čisti otroški nosek omogoča lažje dihanje in mirne noči ter dobro počutje vašega otroka. Rokovanje z aspiratorjem je zelo enostavno, sestavljanje samega pripomočka pa je dobro prikazano na sledeči YouTube predstavitvi.

Zakaj čistiti otroški nosek z Baby-Vac napravo?

Ker je odstranjevanje bakterij in virusiv v nosnih votlinah izredno pomemben in pogosto s strani pediatrov priporočljiv postopek. Izdelek je primeren za otroke od 1 tedna starosti naprej in omogoča signifikantno olajšanje otroške počutja.

Dihanje skozi nos je pogosto enostavnejše, vendar ne v primeru, če je nosek zamašen. To za otroka predstavlja dihalno stisko in otrok se ne počuti najbolje. V kolikor noska ne čistite redno se lokalna težava razširi celo na ušesni predel in kakj kmalu se lahko vnetje noska razširi še na ušesni predel.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Lekarna Žužemberk Lekarna Žužemberk
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja