Bach Elm brest bachove kapljice, 20 mL

Bach Elm brest bachove kapljice so kapljice, primerne za vse, ki opravljajo svoje delo vestno in zvesto sledijo vsem zadanim nalogam. Bach Elm brest bachove kapljice so kapljice, primerne za vse, ki opravljajo svoje delo vestno in zvesto sledijo vsem zadanim nalogam.
423939 24252

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

Bach Elm brest bachove kapljice so kapljice, ki so primerne od zastoja k uglašenosti s svojim ritmom. 

Bach Elm brest bachove kapljice so kapljice, primerne za vse, ki opravljajo svoje delo vestno in zvesto sledijo vsem zadanim nalogam. Tovrstne osebe tako upajo, da bodo dosegle kar se da največ, kar je mogoče doseči v življenju; želijo doseči kar se da največ, po možnosti nekaj v dobro človeštva. 

Od časa do časa se takšen tip človeka počuti resnično obupano in pobito, takšen občutek pa se pojavi predvsem tedaj, ko oseba občiuti, da si je zadala pretežko nalogo. 

Uporaba Bach Elm brest bachovih kapljic

Izdelek uporabljate tako, da kapljice kanete direktno na površino jezika ali kapljice pomešate c kozarcu vode in tako pripravljeno raztopino pijte po požirkih. 

Zaužijte po potrebi.

Raztopina v steklenički: pripravite lahko tudi mešanico, ki jo pripravite iz enokomponentnih sestavin oziroma Bachovih esenc. 

Navodilo za pripravo tovrstne raztopine: Pripravite si bachove esence in kanite po 2 kapljici vsake esence (oz. 4 RESCUE kapljice) v 30 ml stekleničko. Stekleničko napolnite z negazirano mineralno vodo, ki ji dodate eno čajno žličko sadnega kisa ali alkohola (npr. konjaka), ki služi kot naravni konzervans.

Tako pripravljeno mešanico odmerjajte vsaj ptirikrat na dan - venoker odmerite po 4 kapljice. Mešanica je na hladnem uporabna 3 tedne.

Izdelek je pripravljen iz 27 % alkohola, zato ni primeren za uporabo otrokom. 

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: A. Nelson A. Nelson
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov