Belfeet urebalm hidratantna krema za vlaženje stopal, 500 mL

Ultra hidratantna krema za vlaženje in glajenje kože, namenjena posebej suhi koži. Ultra hidratantna krema za vlaženje in glajenje kože, namenjena posebej suhi koži.
443735 10801

Ocene in mnenja

Opis

Ultra hidratantna krema za vlaženje in glajenje kože, namenjena posebej suhi koži.  Uspešno odstranjuje grobe delce kože stopal in ji povrne gladkost in prožnost. S svojo visoko vsebnostjo uree (je med izdelki z najvišjo vsebnostjo uree na trgu) nadoknadi pomanjkanje uree v suhi koži, s čimer dokončno odpravi težave s suho kožo. Krema je namenjena stopalom, vendar je primerna tudi za nanos na manjše suhe predele telesa, kot so npr. kolena in komolci.

Aktivne učinkovine so

urea, ki je nadvse učinkovit naravni vlažilni dejavnik in je nepogrešljiva pri negi zelo suhe kože, glikolna in mlečna kislina - alfa hidroksi kislini, izdelani iz sladkornega trsa (glikolna) in mleka (mlečna kislina), ki omogočata nežno in učinkovito luščenje kože ter preprečujeta grobost in maščenje kože, s čimer pripomoreta h gladkosti na dotik ter izvleček papaje - papain za bolj prožno kožo.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Velika kuharica za nosečnice, dojenčke in malčke - sodobna spoznanja o prehrani

Zanesljiva diagnoza
Ob sumu, da gre za alergijo, vam bo alergolog zagotovo svetoval, da si najprej 14 dni zapisujete, kaj vaš otrok je. Tako boste tudi ugotovili, kdaj natančno se pojavijo znamenja. Po tem bodo opravili krvni pregled zaradi protiteles. Na internetu lahko najdete test, ki pa nima nobene resnične podlage! Poleg krvnega bodo opravili še kožni test. Če sta oba pregleda pozitivna, je treba preiti na izločevalno dieto. Za to boste potrebovali nasvete strokovnjaka za prehrano. Povsem na koncu pa pride na vrsto še provokacijski test. Postopek zveni sicer zapleteno, poteka pa brez težav, le specialist ga mora voditi.
Velika kuharica za nosečnice, dojenčke in malčke; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Belfeet Belfeet
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja