Bepanthol kapljice za oči, 20x0,5 mL

Tudi za uporabnike kontaktnih leč. Tudi za uporabnike kontaktnih leč.
528803 9644

Ocene in mnenja

Število ocen izdelka: 1
Ocena izdelka:
Andrej **** 20. 02. 2016 01:00
Preberi več
Oglejte si vsa mnenja Dodajte vašo oceno

Opis

MEDICINSKI PRIPOMOČEK

Bepanthol kapljice za oči - tudi za uporabnike kontaktnih leč.

Mnoge ženske in moški namreč trpijo zaradi suhih in utrujenih oči. Ta težava se pojavlja pogosteje pri osebah, starejših od 30 let.

Suh pisarniški zrak, klimatske naprave, delo z računalnikom, cigaretni dim ali uporaba kontaktnih leč lahko poškodujejo oči. Pri ženskah v menopavzi je suhost oči zaradi hormonskih sprememb še pogostejša kot pri moških te starosti.

Tudi bolezni, kot so sladkorna bolezen, revmatizem in motnje delovanja ščitnice, ter jemanje določenih zdravil, npr. beta-blokatorjev, antidepresivov ali kontracepcijskih sredstev, lahko izsuši oči.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Diabetična retinopatija!

Po besedah asist. dr. Mojce Urbančič iz Očesne klinike Univerzitetnega kliničnega centra v Ljubljani je diabetična retinopatija najpogostejši pozni zaplet sladkorne bolezni. Je glavni vzrok slepote...

Preberi več...

Ali ste vedeli

Znanost o vzgoji - praktični nasveti o spanju, joku, igri

To koristi mojim možganom! 
Kar težko je verjeti, toda prevrača nje na travi s prijateljem je nujno potrebno za zdrav razvoj možganov. Takšna igra ni samo ventil za primitivne motorične impulze, na primer za potrebo po teku in plezanju, pač pa tudi spodbuja razvoj.
Kaj se zgodi, če so otroci prikrajšani za ruvanje in ravsanje? 
Če igranje zanemarjamo, se nam to maščuje. Z raziskavami so dokazali, da hočejo sesalski mladiči, ki ne dobijo dovolj socialno interaktivne igre, to nadomestiti tako, da se igrajo bolj grobo, pogosto ob povsem neprimernih priložnostih." Z drugimi besedami, njihova želja po igranju je izražena nepravilno. To se zgodi z nekaterimi otroki, ki imajo motnjo hiperaktivnosti in pomanjkanja pozornosti. Z raziskavo so dokazali, da so se pri otrocih, prikrajšanih za igranje v šoli, pojavili simptomi hiperaktivnosti in pomanjkanja pozornosti (ADHD) in da niso mogli sedeti pri miru in usmerjati svoje pozornosti samo na eno stvar." Odlomek je iz knjige Znanost o vzgoji; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Bayer Bayer
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov