BetterYou Joint magnezijevo olje v spreju, 100 mL

<p>BetterYou Joint magnezijevo olje je pr&scaron;ilo namenjeno kot sredstvo obogateno z magnezijevimi ioni in učinkovito pripomore k razbremenitvi sklepov.</p>

BetterYou Joint magnezijevo olje je pršilo namenjeno kot sredstvo obogateno z magnezijevimi ioni in učinkovito pripomore k razbremenitvi sklepov.

486922 25351

Ocene in mnenja

Opis

BetterYou Joint magnezijevo olje je pršilo namenjeno kot sredstvo obogateno z magnezijevimi ioni in  učinkovito pripomore k razbremenitvi sklepov.

BetterYou Joint magnezijevo olje vsebuje le naravne sestavine in predstavlja odličen vir magnezijevega klorida Zechstein inside. BetterYou Joint magnezijevo olje se absorbira neposredno v kožno tkivo, takoj vstopa v celice ter nadomešča magnezijeve ione, ki nam v telesu primanjkujejo.

Magnezija je namreč v sodobni predelani in procesirani prehrani vse manj in manj, zato ga je potrebno nujno nadomeščati s pomočjo tovrtnih pripravkov.

BetterYou Joint magnezijevo olje vsebuje tudi pomirjujoča in sproščujoča eterična olja. Zato ta produkt ni namenjen uporabi nosečnicam, nosečnice naj uporabljajo Original magnezijevo olje.

BetterYou Joint magnezijevo olje omogoča cca 800 razprškov, z 10 razprški pa pridobite vsaj 40 mg elementarnega magnezija v telo. Ker je za optimalno delovanje sklepov in njihovo uspešno regeneracijo priporočen tudi glukozamin, so v produkt BetterYou Joint dodali tudi tega.

Zakaj naše telo nujno potrebuje magnezijeve ione?

Pomankanje kalcija v telesu lahko povzroči številne zaplete, prav tako predstavlja veliko težavo tudi pomanjkanje magnezija v našem telesu. V tem primeru se kalcij kopiči v mišicah in mehkih tkivih in povzroča okorelost mišic.
BetterYou Joint magnezijevo olje tako hitro nadomešča izgubljene ione magnezija, ki se absorbirajo neposredno v kožo.

Vsebina BetterYou Joint magnezijevega olja

100 mL za do 800 pršenj.

Uporaba BetterYou Joint magnezijevega olja

BetterYou Joint magnezijevo olje je namenjeno regulaciji težav s sklepi in pripomorejo k njegovi hitrejši regeneraciji. BetterYou Joint magnezijevo olje nanesite na katerikoli želeni predel, razen na sluznice. Olje predstavlja učinkovito razbremenitev okorelih mišic, le-te hitro razbremeni in uredi ravnotežje magnezijevih ionov.

Priporočena količina olja, ki ga je smiselno nanesti pri eni aplikaciji je od 5 do 10 razprškov. Olje po razprševanju na površino kože temeljito vtrite. Uporaba olja je možna kadarkoli, nanesite neposredno na težavne predele. Ker je formulaciji dodan tudi mentol, BetterYou Joint olje posledično tudi ohladi. Kožo ne pusti mastno, koža namreč olje BetterYou Joint hitro absorbira.

Nizke ravni magnezija v telesu se lahko ob začetku uporabe BetterYou Joint olja izrazijo v obliki srbeče kože. Srbečica preneha tekom uporabe magnezijevega olja, saj se s časoma uravnajo tudi vrednosti magnezijevih ionov v mišicah.

Magnezij - kakšne so njegove vloge

- dviguje raven magnezija v telesu
- ohranja lepo kožo
- sprošča
- omogoča hitrejšo absorpcijo kalcija v telesu
- krepi in podpira mišice in sklepe

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: BetterYou BetterYou
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov