BetterYou K2 vitamin ustno pršilo, 25 mL

BetterYou K2 vitamin ustno pršilo je inovativni sprej, namenjen dopolnjevanju prehrane z optimalno količino K2 vitamina, ki je izrednega pomena z namenom ohranjanja zdravja kosti in z namenom normalizacije strjevanja krvi. BetterYou K2 vitamin ustno pršilo je inovativni sprej, namenjen dopolnjevanju prehrane z optimalno količino K2 vitamina, ki je izrednega pomena z namenom ohranjanja zdravja kosti in z namenom normalizacije strjevanja krvi.
454541 19198

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

BetterYou K2 vitamin ustno pršilo je inovativni sprej, namenjen dopolnjevanju prehrane z optimalno količino K2 vitamina, ki je izrednega pomena z namenom ohranjanja zdravja kosti in z namenom normalizacije strjevanja krvi. 

Strjevanje krvi je povezano v kaskado reakcij, kjer mora vsaka izmed njih delovarti optimalno. POmanjkanje kalcija ter K2 vitamina povzroča motnje v strjevanju krvi. Pomanjkanje K2 vitamina pa povzroča motnje tudi ori porcesu regeneracije kostnega tkiva. 

Kvaliteta kosti je odvisna od prisotnosti K2 vitamina

Kostno tkivo se nenegno obnavlja - za proces obnove pa je zaslužen tudi vitamin K2. Celotna kostna masa se obnovi na vsakih 10 let, kvaliteta obnove kostnega tkiva pa ves čas zavisi predvsem od prisotnosti kalcija in prisotnosti K2 vitamina. 

Vpliv K2 vitamina

  • prispeva k ohranjanju in regeneraciji kostnega tkiva
  • prispeva k procesu still rjevanja krvi

K2 vitamin je izredno pomemben vitamin, ki ga človek potrebuje. K2 vitamin preko svojih številnih mehanizmov vzdržuje zdravje kostnega tkiva. 

Ostale karakteristike

  • kar 98 % čistost prehranskega dopolnila
  • visoka absorbtivnost
  • boljša biološka uporavnost napram tabletam
  • 180 ug odmerek, kar sureza pokritju 240 % dnevnih potreb

Jemanje prehranskega dopolnila

Odmerjanje odraslih oseb: odmerite po 3 razprške BetterYou K2 pršila, odmerite ga podjezično. 

Otroci do 3 let starosti: izdelek za to starostno skupino ni primeren. 

Pršilo z namenom boljše homogenosti učinkovin pred uporabo dodobra pretresite. 

Rok za uporabo izdelka po odprtju: 6 mesecev

Vsebina razpršila zadostuje za 2 mesečno redno uporabo. 

Sestavine pršila BetterYou

Voda, sladilo: ksilitol, emulgator: gumi arabicum, menakinon-7 (vitamin K2), emulgator: sončnični lecitin, sredstvo za uravnavanje kislosti: citronska kislina, konzervans: kalijev sorbat, olje poprove mete, antioksidant: DL-alfa tokoferil acetat (vitamin E).

K2 vitamin se pridobiva iz cvetov rastline - MK-7. 

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za vso družino - Nepogrešljiv priročnik za vsa življenjska obdobja

Prizadetost hrbtenice se na začetku bolezni kaže z okorelostjo sklepov in bolečino, pozneje pa pride do zakostenevanja vezivnega tkiva hrbtenice in zraščanja vretenc.

Sčasoma lahko hrbtenica popolnoma zatrdi.

Podobno obolenje se lahko pojavi pri bolnikih s luskavico in kronično vnetno boleznijo črevesa, kot je na primer Crohnova bolezen.

Kaj bolezen povzroča, ni znano. Pri približno 90 odstotkih bolnikov na površini določenih celic odkrijejo genski označevalec, človeski levkocitni antigen HLA-B27. Poleg prisotnosti tega antigena pa so za razvoj bolezni potrebni
še drugi dejavniki, saj večina ljudi, ki ima HLA- B27, ne zboli za ankilozirajočim spondilitisorn.

Domnevajo, da pri gensko dovzetnih osebah razvoj bolezni sproži bakterijska okužba.
Zdravstveni vodnik za vso družino; Avtorica: Dr. Miriam Stoppard; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2007, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: BetterYou BetterYou
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov