BetterYou Original magnezijevo olje v spreju, 100 mL

BetterYou Original magnezijevo olje je pršilo namenjeno hitrejšemu nadomeščanju magnezijevih ionov. BetterYou Original magnezijevo olje je pršilo namenjeno hitrejšemu nadomeščanju magnezijevih ionov.
486949 25348

Ocene in mnenja

Opis

BetterYou Original magnezijevo olje je pršilo namenjeno hitrejšemu nadomeščanju magnezijevih ionov.

BetterYou Original magnezijevo olje vsebuje le naravne sestavine in predstavlja odličen vir magnezijevega klorida Zechstein inside. BetterYou Original magnezijevo olje se absorbira neposredno v kožno tkivo, takoj vstopa v celice ter nadomešča magnezijeve ione, ki nam v telesu primanjkujejo.
Magnezija je namreč v sodobni predelani in procesirani prehrani vse manj in manj, zato ga je potrebno nujno nadomeščati s pomočjo tovrstnih pripravkov.

BetterYou Original magnezijevo olje vsebuje tudi pomirjujoča in sproščujoča eterična olja, ki blagodejno vplivajo na mirnost spaja in umiritev.

BetterYou Original magnezijevo olje omogoča cca 800 razprškov, z 10 razprški pa pridobite vsaj 150 mg elementarnega magnezija v telo.

Zakaj naše telo nujno potrebuje magnezijeve ione?

Pomankanje kalcija v telesu lahko povzroči številne zaplete, prav tako predstavlja veliko težavo tudi pomanjkanje magnezija v našem telesu. V tem primeru se kalcij kopiči v mišicah in mehkih tkivih in povzroča okorelost mišic.
BetterYou Original magnezijevo olje tako hitro nadomešča izgubljene ione magnezija, ki se absorbirajo neposredno v kožo.

Vsebina BetterYou Original magnezijevo olje

100 mL za do 800 pršenj.

Uporaba BetterYou Original magnezijevega olja

BetterYou Original magnezijevo olje je namenjeno regeneraciji magnezijevega ravntežja in posledično mišičnega tkiva. BetterYou Original magnezijevo olje nanesite na katerikoli želeni predel, razen na sluznice. Olje predstavlja učinkovito razbremenitev okorelih mišic, le-te hitro razbremeni in uredi ravnotežje magnezijevih ionov.

Priporočena količina olja, ki ga je smiselno nanesti pri eni aplikaciji je od 5 do 10 razprškov. Olje po razprševanju na površino kože temeljito vtrite. Uporaba olja je možna še pred spancem, da je vaš počitek kar se da lagoden in ste zjutraj optimalno spočiti in naspani.

Nizke ravni magnezija v telesu se lahko ob začetku uporabe BetterYou Original olja izrazijo v obliki srbeče kože. Srbečica preneha tekom uporabe magnezijevega olja, saj se s časoma uravnajo tudi vrednosti magnezijevih ionov v mišicah.

Magnezij - kakšne so njegove vloge
- dviguje raven magnezija v telesu
- ohranja lepo kožo
- sprošča
- krepi in podpira mišice in sklepe

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: BetterYou BetterYou
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov