x
Vse kategorije
BetterYou Original magnezijevo olje v spreju, 100 mL
BetterYou Original magnezijevo olje v spreju, 100 mL
Oceni izdelek in zasluži
0.0 0

BetterYou Original magnezijevo olje v spreju, 100 mL

Proizvajalec: BetterYou
BetterYou Original magnezijevo olje je pršilo namenjeno hitrejšemu nadomeščanju magnezijevih ionov.
Cena: 15,11 €
Vprašaj nas
Specifikacije izdelka
SpecifikatorVrednost
Tip izdelkaolje, sprej
Vsebujeolje, magnezij
Namenbolečina

Koristni video nasveti

Ocene in mnenja

Opis

BetterYou Original magnezijevo olje je pršilo namenjeno hitrejšemu nadomeščanju magnezijevih ionov.

BetterYou Original magnezijevo olje vsebuje le naravne sestavine in predstavlja odličen vir magnezijevega klorida Zechstein inside. BetterYou Original magnezijevo olje se absorbira neposredno v kožno tkivo, takoj vstopa v celice ter nadomešča magnezijeve ione, ki nam v telesu primanjkujejo.
Magnezija je namreč v sodobni predelani in procesirani prehrani vse manj in manj, zato ga je potrebno nujno nadomeščati s pomočjo tovrstnih pripravkov.

BetterYou Original magnezijevo olje vsebuje tudi pomirjujoča in sproščujoča eterična olja, ki blagodejno vplivajo na mirnost spaja in umiritev.

BetterYou Original magnezijevo olje omogoča cca 800 razprškov, z 10 razprški pa pridobite vsaj 150 mg elementarnega magnezija v telo.

Zakaj naše telo nujno potrebuje magnezijeve ione?

Pomankanje kalcija v telesu lahko povzroči številne zaplete, prav tako predstavlja veliko težavo tudi pomanjkanje magnezija v našem telesu. V tem primeru se kalcij kopiči v mišicah in mehkih tkivih in povzroča okorelost mišic.
BetterYou Original magnezijevo olje tako hitro nadomešča izgubljene ione magnezija, ki se absorbirajo neposredno v kožo.

Vsebina BetterYou Original magnezijevo olje

100 mL za do 800 pršenj.

Uporaba BetterYou Original magnezijevega olja

BetterYou Original magnezijevo olje je namenjeno regeneraciji magnezijevega ravntežja in posledično mišičnega tkiva. BetterYou Original magnezijevo olje nanesite na katerikoli želeni predel, razen na sluznice. Olje predstavlja učinkovito razbremenitev okorelih mišic, le-te hitro razbremeni in uredi ravnotežje magnezijevih ionov.

Priporočena količina olja, ki ga je smiselno nanesti pri eni aplikaciji je od 5 do 10 razprškov. Olje po razprševanju na površino kože temeljito vtrite. Uporaba olja je možna še pred spancem, da je vaš počitek kar se da lagoden in ste zjutraj optimalno spočiti in naspani.

Nizke ravni magnezija v telesu se lahko ob začetku uporabe BetterYou Original olja izrazijo v obliki srbeče kože. Srbečica preneha tekom uporabe magnezijevega olja, saj se s časoma uravnajo tudi vrednosti magnezijevih ionov v mišicah.

Magnezij - kakšne so njegove vloge
- dviguje raven magnezija v telesu
- ohranja lepo kožo
- sprošča
- krepi in podpira mišice in sklepe

Priloge

Sestavine Prijavite se v spletno trgovino in preverite iz katerih sestavin je izdelek sestavljen.

Ali ste vedeli

Članki

Spletne vsebine

Magnezij - triki in nasveti ter brezplačen preizkus!

Magnezij je v naravi zelo razširjen. V zemeljski skorji ga je 1,9 odstotka. Dvojni karbonat kalcija in magnezija, dolomit, tvori cele gorske verige. Morska voda vsebuje znatne količine magnezijeve soli, tudi v rastlinah je, kjer je sesavni... preberi več...

Glukozamin in osteoartroza - ali bo bolečina minila???

Vloga glukozamina pri zdravljenju blage do zmerne osteoartroze S pojmom osteoartroza (OA) opisujemo skupino prepletajočih se stanj z različno etiologijo, a podobnimi biološkimi, morfološkimi in kliničnimi posledicami. Pri osteoartrozi gre... preberi več...

Kupili so tudi

Kupci, ki so kupili to postavko so kupili tudi
Specifikacije izdelka
SpecifikatorVrednost
Tip izdelkaolje, sprej
Vsebujeolje, magnezij
Namenbolečina

Prijava na e-novice

Spremljajte naše e-novice in bodite obveščeni o ugodnostih in promocijskih bonih, s katerimi lahko prihranite.