Bi Mag magnezijev gel, 125 mL

Magnezijev gel vsebuje 30% raztopino magnezijevega klorida in naravnega gelirnega sredstva. Magnezijev gel vsebuje 30% raztopino magnezijevega klorida in naravnega gelirnega sredstva.
506168 27207

Ocene in mnenja

Opis

Bi Mag magnezijev gel vsebuje 30% raztopino magnezijevega klorida in naravnega gelirnega sredstva.

Z magnezijevim gelom boste hitro in učinkovito vnesli dovolj magnezijevega klorida za doseganje terapevtskih ravni. Magnezijev klorid spodbuja regeneracijo in vrača koži energijo.

Primeren za uporabo pri številnih neprijetnih kožnih stanjih. Gel je idealen za uporabo pri masažah.

Magnezijev gel nanesite na kožo in ga vmasirajte. Magnezijev gel BIOMAG je zasnovan tako, da na koži ostane vlažen in ima daljši čas mazljivosti. Gel ostane v stiku s kožo dalj časa, s čimer jo ohranja navlaženo. Med dolgotrajno uporabo se gel sčasoma izsuši, zato mu dodamo vodo in podaljšamo učinek mazljivosti. Čajna žlička gela vsebuje približno 500 mg magnezija.

Učinkovitost je enaka, kot pri uporabi magnezijevega olja, vendar pa je zaradi gelne osnove primernejši za daljše vtiranje in masažo. Pozitivno vpliva na razne kožne težave. Z uporabo BIOMAG izdelkov, se stanje znatno izboljša.  Stopala natremo z gelom, ovijemo v toplo brisačo, pustimo delovati 15-20 minut in nato speremo s toplo vodo.

Uporaba Bi Mag magnezijevega gela

o    obravnava kožnih problemov
o    stimulacija kože
o    sprostitev, sprostitveni učinek

Doziranje Bi Mag magnezijevega gela

Na konico prsta iztisnemo  gel in ga vmasiramo na željeno mesto. Pustimo delovati  vsaj 15 do 20 minut in po želji speremo s tekočo vodo.

Gel uporabljamo dnevno, predvsem za masažo mišic ali čiščenje kože, saj ima gel dvojno delovanje: kožo temeljito očisti in sprosti, hkrati pa poskrbi za potreben vnos magnezija.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Zechsal Zechsal
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja