Biatain adhezivna lepljiva obloga

Biatain adhezivna lepljiva obloga omogoča visoko absorbcijo ter je primerna za rane, ki potrebujejo dodaten oprijem same obloge na površini rane.
14331 14331

Ocene in mnenja

Opis

Biatain adhezivna lepljiva obloga omogoča visoko absorbcijo ter je primerna za rane, ki potrebujejo dodaten oprijem same obloge na površini rane.

Biatain adhezivna lepljiva obloga je mehka na oprijem, narejena iz prilagodljive poliuretanske pene. Na koncih obloge se prične lepljiv hidrokoloidni predel.

Biatain adhezivna lepljiva obloga se lahko uporablja za široko paleto ran, vključno z razjedami nog, preležaninami, opeklinami druge stopnje, predelih donorskih mest, postoperativni predeli in kožne odrgnine. Biatain adhezivna lepljiva obloga se lahko uporablja v kombinaciji s kompresijsko terapijo.

Biatain adhezivna lepljiva obloga je mehka, prilagodljiva poliuretanska pena, ki učinkovito absorbira in zadrži nastajanje izločka.

Biatain adhezivna lepljiva obloga minimizira maceracijo in uhajanje izločka iz rane.

Zaradi vrhunske absorpcijske sposobnosti Biatain ima jutranje dolgo časa obrabi. Klinične študije so pokazale, da se ena obloga lahko pri srednje velikem izločanju rane uporablja do 7 dni.

Sestava Biatain adhezivne lepljive obloge

Biatain adhezivna lepljiva obloga je narejena iz mehke poliuretanske pene s hidrokoloidnim adhezivnim delom.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Družine z najstniki - Ko vzgoja odpove

Juul: »Nekaj nam mora biti jasno: da bi lahko rešili neko težavo, skupaj rešili, se morajo vsi udeleženi strinjati, da gre res za težavo, in tega tu nimamo.«
Družine z najstniki; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Coloplast Coloplast
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja