Biatain Super lepljiva hidrokapilarna obloga

Biatain Super lepljiva hidrokapilarna obloga omogoča boljšo absorbcijo izločkov iz rane, ob enem pa je izboljšana tudi permeabilnost.
14357 14357

Ocene in mnenja

Opis

MEDICINSKI PRIPOMOČEK

Biatain Super lepljiva hidrokapilarna obloga omogoča boljšo absorbcijo izločkov iz rane, ob enem pa je izboljšana tudi permeabilnost.

Biatain Super lepljiva obloga velja za visoko absorbtivno adhezivno oblogo, ki je primerna za zdravljenje številnih ran z izločkom, tudi razjed na nogah, preležanin, razjed zaradi diabetičnega stopala, opeklin, kirurških ran in kožnih odrgnin.

Obloga Biatain je primeren izdelek za uporabo v skladu s kompresijsko terapijo.

Biatain Super vsebuje zelo vpojno hidrokapilarno jedro, ki zagotavlja optimalno, vlažno celjenje rane. Obloga je primerna za rane, ki potrebujejo ustrezno zračnost in dihanje.

Splošne karakteristike in prednosti Biatain Super obloge

- hitra absorpcija, porazdelitev izcedka
- visoka absorpcijska sposobnost obloge
- minimalno tveganje maceracije in uhajanja izločka
- optimalno vlažno celjenje rane
- optimalno okolje za hitrejše celjenje

V primerjavi z drugimi visoko absorpcijskimi oblogami je Biatain Super stroškovno učinkovita rešitev brez potrebe po dodatnih nakupih oblog.

Način delovanja Biatain Super obloge

Superabsorbtivni delci absorbirajo in zadržijo velike količine izločka iz rane. Vlakna distribuirajo kapljice izločka skozi 3d mrežo samega absorbtivnega jedra blazinice.

Sestava obloge

Obloga se sestoji iz superabsrbtivne hidrokapilarne blazinice, ki je polprepustna za bakterije in viruse in dodatne adhezivno lepljive plasti, ki oblogo pričvršuje na rano.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Družine z najstniki - Ko vzgoja odpove

Lahko samo rečem: vajini hčerki zelo zaupam. Menim, da lahko sama prevzame odgovornost. Menim tudi, da ne bo nikoli tako dobra v šoli, kot si to vi želite. Toda zdržala bo. Če bi bilo po njeno, bi naredila kaj čisto drugega, toda vztrajala bo, za prihodnost, za starše itd.
Družine z najstniki; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Coloplast Coloplast
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja