Bio-Qinon Pharma nord Q10, 30 kapsul

<p>Q10 je izjemno pomembna spojina v člove&scaron;kem telesu.</p>

Q10 je izjemno pomembna spojina v človeškem telesu.

442321 915

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

Sestava

•    ubidekarenon - ubikinon 30 mg
•    palmino olje
•    želatina
•    glicerol
•    amonijev karamel
•    redestilirana voda
•    titanov dioksid
•    povprečna masa kapsule 740 mg

Jemanje

Zadošča jemanje 1 kapsule dnevno zjutraj pri zajtrku oziroma takoj po njem. Prehransko dopolnilo ni nadomestek za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.

Pakiranje

Bio-Qinon Q10 je v škatlicah po 30 in 60 kapsul po 30 mg.

Shramba

Na sobni temperaturi, zaščiteno pred neposredno sončno svetlobo in zunaj dosega otrok. Predpisanega dnevnega odmerka se ne sme prekoračiti.

Priloge

Dodatni opis

Revolucionarno odkritje

V letih 1953-1957 je Q10 v govejem srcu izsledil Francis Crane. Q10 so pri človeku našli v ZDA leta 1958. Pravzaprav je s tem prišlo do zelo pomembnega odkritja. Znanstvenik, ki je osvetlil mesto in vlogo ter pomen Q10 v človeškem organizmu in ko so to učinkovito in nedvoumno začeli tudi prakticno dokazovati, je pred leti prejel najvišje strokovno priznanje na svetu: Nobelovo nagrado.

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Srce in ožilje

Srčni spodbujevalnik
Srčni spodbujevalniki so naprave, ki z električno stimulacijo srčne mišice zagotavljajo kar se da optimalen ritem. Glavni namen je doseči zadostno srčno frekvenco in omogočiti usklajeno delovanje srčnih votlin (preddvorov in prekatov). Spodbujevalnik je sestavljen iz dveh delov:
•    pulznega generatorja - povezan je z baterijo in omogoča nastanek električnih impulzov,
•    elektrod(e) - prenašajo električni impulz na srce.
Večina srčnih spodbujevalnikov je namenjena preprečevanju prepočasnega bitja srca (t. i. protibradikardne naprave). Poznamo pa tudi naprave, ki lahko preprečujejo prehiter srčni utrip (protitahikardne naprave), omogočajo bolj usklajeno delovanje leve in desne polovice srca (biventrikularni spodbujevalniki) in take, ki morejo z močnejšim električnim impulzom ponastaviti ali vzpostaviti električno aktivnost srca (angl. implantable cardioverter defibrillator, leD).
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Pharma nord Pharma nord
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja