Biocyte Ongles Forts za nohte, 40 kapsul

<p>Biocyte Ongles Forts je prehransko dopolnilo namenjeno negi in bolj&scaron;i rasti nohtov, saj prehransko dopolnilo vsebuje biotin in cink. Vsebuje tudi keratin, bambusovo siliko, magnezij in vitamin d.</p>

Biocyte Ongles Forts je prehransko dopolnilo namenjeno negi in boljši rasti nohtov, saj prehransko dopolnilo vsebuje biotin in cink. Vsebuje tudi keratin, bambusovo siliko, magnezij in vitamin d.

22099 22099

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

Biocyte Ongles Forts je prehransko dopolnilo namenjeno negi in boljši rasti nohtov, saj prehransko dopolnilo vsebuje biotin in cink. Vsebuje tudi keratin, bambusovo siliko, magnezij in vitamin d.

Delovanje dopolnila Biocyte Ongles Forts

Biocyte Ongles Forts vsebuje velik odmerek keratina iz katerega je zgrajeno tudi samo nohtno tkivo! Znano je, da keratin gradi celo do 90 % nohtnega tkiva. 

Magnezij ima vlogo pri sintezi beljakovin, pri delitvi celic in prispeva k ohranjanju zdravih kosti, k delovanju mišic in živčnega sistema, k normalnemu psihološkemu delovanju, k ravnovnotežju elektrolitov ter k zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti.

Cink prispeva k ohranjanju zdrave kože, las in nohtov in ima vlogo pri delovanju imunskega sistema in pri zaščiti celic pred oksidativnim stresom.

Vitamin D prispeva k ohranjanju normalnega delovanja mišic in delovanju imunskega sistema ter ima vlogo pri delitvi celic.

Biotin (B8) prispeva k ohranjanju zdravih las in kože, živčnega sistema, k normalnemu psihološkemu delovanju in k sproščanju energije pri presnovi.

Kako jemati Biocyte Ongles Forts?

Priporočamo jemanje po 2 kapsuli na dan z večjo količino vode. Terapija naj traja vsaj tri mesece - po potrebi pa terapijo z Biocyte Ongles Forts tudi podaljšate.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Biocyte Biocyte
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja