BioGaia ProTectis žvečljive tablete z okusom jagode, 30 tablet + GRATIS Biogaia z D vitaminom, 2 tableti

<p>BioGaia ProTectis žvečljive tablete so preprost, varen in priročen način za dodajanje mikroorganizmov v prebavnem traktu.</p>

BioGaia ProTectis žvečljive tablete so preprost, varen in priročen način za dodajanje mikroorganizmov v prebavnem traktu.

485101 25272

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

Žvečljive tablete z okusom jagode BioGaia ProTectis so inovativne žvečljive tablete in vsebujejo klinično dobro potrjeno bakterijo Lactobacillus reuteri DSM 17938 (L.reuteri Protectis).

BioGaia ProTectis žvečljive tablete so preprost, varen in priročen način za dodajanje mikroorganizmov v prebavnem traktu.

Kako jemati BioGaia ProTectis žvečljive tablete?

Priporočen dnevni odmerek je 1-2 tableti na dan.
1 žvečljiva tableta vsebuje najmanj 100 milijonov L. reuteri Protectis. Novo, družinsko pakiranje vsebuje 30 žvečljivih tablet s prijetnim okusom jagode.

Tablete ne vsebujejo laktoze, glutena in mlečnih beljakovin. Žvečljive tablete so brez dodanega sladkorja, zato so primerne tudi za diabetike.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Gut Health Gut Health
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov