BioKap Nutricolor krema za beljenje las, 140 mL

<strong>BioKap Nutricolor krema za beljenje las lase nahrani in krepi s Tricorepair in arganovim oljem iz biološke pridelave.</strong> BioKap Nutricolor krema za beljenje las lase nahrani in krepi s Tricorepair in arganovim oljem iz biološke pridelave.
8783 8783

Ocene in mnenja

Opis

BioKap Nutricolor krema za boljenje las lase nahrani in krepi s Tricorepair in arganovim oljem iz biološke pridelave. Ne vsebuje amonijaka, rezorcina, parabenov, barvil in parafenildiamina*. Brez parfumov. Testirana na nikelj.

Brez curljanja, z dodanim zaščitnim ogrinjalom. S TRICOREPAIR, ki je kompleks riževih proteinov, izvlečka vrbe in maščobnih sadnih kislin.

Beli naravno barvo las za 2 odtenka. Na vaših laseh ustvari čudovite odtenke. Uporabljajte kot BioKap Nutricolor barvo (glejte priložena navodila za uporabo) vendar z naslednjimi izjemami. Za beljenje celotne dolžine las za 2 odtenka: takoj nanesite na lase in pustite delovati 30/40 minut. Za vzdrževanje pramenov: s posebnim priloženim aplikatorjem nanesite kremo za beljenje las na manjše pramene las, jih zavijte v alu folijo in pustite delovati 30 minut. Lase izperite in umijte s priloženim šamponom z balzamom za po barvanju (Shampoo Balsamo).

Če je vaša naravna barva TEMNO BLOND, bodo vaši lasje po nanosu svetlo blond. RJAVI lasje bodo postali svetlo rjavi. RDEČI lasje lahko postanejo oranžni, zato bodite pazljivi pri nanosu. Če imate TEMNO RJAVE lase, odsvetujemo uporabo izdelka.
Vsebina: 1 tuba kreme za beljenje las 50 ml - 1 plastenka Nutrifix razvijalec 75 ml - 1 vrečka zaščitne kreme za kožo 5 ml - 1 vrečka šampona z balzamom za po barvanju 15 ml - navodilo za uporabo - 1 par zaščitnih rokavic - zaščitno ogrinjalo za enkratno uporabo - 1 aplikator za pramene. Nutricolor delicato lase nahrani in krepi.

DERMATOLOŠKO TESTIRANA.

POMEMBNO: BARVILA ZA LASE LAHKO POVZROČIJO RESNE ALERGIJSKE REAKCIJE. PREBERITE IN UPOŠTEVAJTE NAVODILA.

Ta izdelek ni namenjen za uporabo na osebah, mlajših od 16 let. Začasni tatuji s črno kano lahko povečajo tveganje za alergije. Ne barvajte si las, če:- imate izpuščaj na obrazu ali občutljivo, razdraženo in poškodovano lasišče, - ste kadarkoli po barvanju svojih las že imeli reakcijo,- ste v preteklosti imeli reakcijo na začasni tatu s kano. Barve ne uporabljajte za barvanje trepalnic ali obrvi. Po nanosu barvo temeljito izperite iz las.

OPOZORILO - Izdelek vsebuje sestavine, ki lahko pri posameznih osebah povzročijo draženje kože, zato je pred uporabo potrebno narediti test prenašanja v skladu s priloženimi navodili. Izdelka ne uporabljajte za barvanje trepalnic ali obrvi, saj le-to lahko povzroči slepoto. Kot je navedeno v priloženih navodilih za uporabo je potrebno 48 UR PRED UPORABO OBVEZNO NAREDITI TEST PRENAŠANJA, TUDI ČE STE V PRETEKLOSTI ŽE UPORABLJALI BARVE ZA LASE TEGA ALI KATEREGAKOLI DRUGEGA PROIZVAJALCA.

Nutrifix vsebuje vodikov peroksid. V primeru stika izdelka z očmi in kožo takoj izperite z obilo vode. Uporabljajte priložene zaščitne rokavice ves čas rokovanja z izdelkom. Razmerje za mešanje je 1+1,5 (barvna krema + oksidant). Uporabljajte v dobro prezračevanem prostoru. Izdelka ne vdihujte in ne zaužijte. Shranjujte nedosegljivo otrokom. Izdelka ne uporabljajte na otrocih.

ZA ENKRATNO UPORABO.

*KLJUB TEMU, DA BARVA NE VSEBUJE TEH SESTAVIN, TO NE IZKLJUČUJE ALERGIJSKE REAKCIJE.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Odiseja življenja - pripoved za otroke in bodoče starše

Na drugi strani pa se kopičijo tudi manjše celice, ki gradijo POSTELJICO, skozi katero se bo bodoči dojenček prehranjeval.

V tem obdobju se zarodek zaradi , ki jih dobiva skozi posteljico, skoraj vsak dan poveča za dvakrat. A pozor: Zarodek je majhno samostojno bitje, Celo zdaj, ko sploh še ni podoben otročičku, se njegova in mamina kri ne mešata. Posteljico lahko opišemo kot nahrbtnik, v katerem zarodek najde hrano, trdno in tekočo, in v katerega odlaga svoje izločke.

Posteljica raste skupaj z zarodkom. Ob njem bo do poroda, tako bo ves čas imel vse, kar potrebuje. Po devetih mesecih nosečnosti je posteljica debela tri centimetre, v premeru meri dvajset centimetrov in tehta pol kilograma.
Odlomek je iz knjige Odiseja življenja; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Biokap Biokap
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja