BioKap razstrupljevalni črni šampon, 200 mL

BioKap razstrupljevalni črni šampon je inovativno regenerativni šamponm primeren za nego las in lasišča - vsebuje visoko vsebnost črne gline in oglja. BioKap razstrupljevalni črni šampon je inovativno regenerativni šamponm primeren za nego las in lasišča - vsebuje visoko vsebnost črne gline in oglja.
929492 13169

Ocene in mnenja

Opis

BioKap razstrupljevalni črni šampon je inovativno regenerativni šamponm primeren za nego las in lasišča - vsebuje visoko vsebnost črne gline in oglja.

Formula bazira predvsem na vsebnosti navadnega oglja, ki ima visoko absorbtivne sposobnosti in dobro sposobnost čiščenja. Lastnost črnega šampona ima vrhunsko sposobnost čiščenja, regeneracije in odstranjevanja nečistot, maščob ter sebuma, da bo postal vam najljubši šampon in to že po nekaj pranjih las.

Šampon BioKap vsebuje očiščevalno zeleno glino, ki pripomore h globinskemu čiščenju lasišča in las, čistilna glina pa vpliva tudi na morebitno srbečico in podobne neprijetnosti - ki jih glina v kombinaciji z derivati ksilitola in fenteola enostavno lajšajo.

Šampon nudi intenzivno nego na osnovi regenerativnih olj, rastlinskih izvlečkov in rastlinskih čistilcev.

Prednosti šampona Biokap

  • ne vsebuje silikonov
  • ne vsebuje parabenov
  • brez PEG
  • brez niklja in težkih kovin
  • formulacija, ki je sprejemljiva tudi za vegansko usmerjene

Uporaba črnega šampona

Pred nanosom šampona lase dobro omočite ter šele nato nanesite ustrezno količino šampona, dobro našamponirajte ter nato izperite z ustrezno količino tople vode, da se ves šampon odstrani.

Sama vsebnost gline in aktivnega oglja daje šamponu temno črno barvo, prav tako tudi lasem, ko jih šamponirate, vendar se le-ta brez težav odstrani, ko lase izperete.

Številne sestavine izdelka so ekološke, pridobljene pod nadzorom.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Krvavitev iz danke

Krvavitev iz danke ali hematohezija pomeni prehod svetlo rdeče krvi skozi analno odprtino. Kri bodisi priteče, bodisi je z njo obarvano blato ali toaletni papir. Količina krvi je lahko torej zelo različna. Danka ali rektum je približno 15 cm dolg zadnji del debelega črevesa, kjer se blato zbira, preden je iztisnjeno skozi analno odprtino. Čeprav govorimo o krvavitvah iz danke, izvor ni vedno v tem delu črevesa, ampak je lahko kjerkoli v spodnjem delu prebavil.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Biokap Biokap
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov