Braun PRT2000 digitalni termometer

Braun PRT2000 digitalni termometer je 3in1 termometer namenjen merjenju temperature in sicer na način pod pazduho, oralno ter peroralno merjenje temperature. Braun PRT2000 digitalni termometer je 3in1 termometer namenjen merjenju temperature in sicer na način pod pazduho, oralno ter peroralno merjenje temperature.
497843 26659

Ocene in mnenja

Opis

Braun PRT2000 digitalni termometer je 3in1 termometer namenjen merjenju temperature in sicer na način pod pazduho, oralno ter peroralno merjenje temperature.

Braun PRT2000 termometer uporabite tako, da predhodno ne izvajate telesnih aktivnosti, ste vsaj 15 minut umirjeni ter se ne kopate, namakate v vodi oziroma kadite cigaret. Iydelek ni naenjen v diagnostične namene pač pa le za ugotavljanje povišane, normalne ali prenizke lokalne temperature telesa.

Uporaba termometra je enostavna in sicer prižgite termometer s pritiskom na on gumb, nastavite starost osebe, ki ji boste izmerili telesno temperaturo ter namestite Braun PRT2000 termometer na merilno mesto, ki ste si ga zamislili.

3 stopnje starosti, ki jih lahko nastavite

0-3 mesece starosti
3-36 mesecev starosti
36 mesecev starosti ali starejše osebe

Oralna ali reklatalna meritev temperature ni enako reprezentativna kot podpazdušna meritev temperatur, na katero je termometer umerjen.

V ta namen vam prilagamo priponko, kjer si lahko dodatno ogledate kdaj je temperatura povišana pri oralnem ter rektalnem merjenju temperature telesa.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Braun Braun
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja