Braun PRT2000 digitalni termometer
Braun PRT2000 digitalni termometer
Oceni izdelek in zasluži
0.0 0

Braun PRT2000 digitalni termometer

Proizvajalec: Braun
Braun PRT2000 digitalni termometer je 3in1 termometer namenjen merjenju temperature in sicer na način pod pazduho, oralno ter peroralno merjenje temperature.
Cena: 19,99 €
Vprašaj nas

POSEBNA POZORNOST

Nagrada-nakup

Opis

Braun PRT2000 digitalni termometer je 3in1 termometer namenjen merjenju temperature in sicer na način pod pazduho, oralno ter peroralno merjenje temperature.

Braun PRT2000 termometer uporabite tako, da predhodno ne izvajate telesnih aktivnosti, ste vsaj 15 minut umirjeni ter se ne kopate, namakate v vodi oziroma kadite cigaret. Iydelek ni naenjen v diagnostične namene pač pa le za ugotavljanje povišane, normalne ali prenizke lokalne temperature telesa.

Uporaba termometra je enostavna in sicer prižgite termometer s pritiskom na on gumb, nastavite starost osebe, ki ji boste izmerili telesno temperaturo ter namestite Braun PRT2000 termometer na merilno mesto, ki ste si ga zamislili.

3 stopnje starosti, ki jih lahko nastavite

0-3 mesece starosti
3-36 mesecev starosti
36 mesecev starosti ali starejše osebe

Oralna ali reklatalna meritev temperature ni enako reprezentativna kot podpazdušna meritev temperatur, na katero je termometer umerjen.

V ta namen vam prilagamo priponko, kjer si lahko dodatno ogledate kdaj je temperatura povišana pri oralnem ter rektalnem merjenju temperature telesa.

Strokovna podpora in verodostojnost zapisanega

Vsebina in opis na tej strani je pod nadzorom farmacevtov in ostalih strokovnih sodelavcev.

Posodabljanje zapisov na strani je pod nadzorom: Lukanc Tomaž & Lukanc Maja mag. farm. Strokovni pregled informacij na strani: Lukanc Maja mag. farm. & Lukanc Tanja mag. farm.

V kolikor želite prijaviti napako ali nedoslednost na strani, ki ste jo morebiti opazili, lahko to naredite s klikom na ta link.

Ocene in mnenja

Priloge

Ali ste vedeli

Članki

Spletne vsebine

Normalna in povišana telesna temperatura - OTROCI!

Otrok kašlja, njegovo telo pokrivajo rdeči madeži, skelijo ga oči. Morebiti ima celo povišano temperaturo! Posamezni simptomi so značilni za določeno bolezen in se kot deli sestavljanke zlagajo v tipično sliko bolezni: otrok se je lahko nalezel... preberi več...

Kupili so tudi

Kupci, ki so kupili to postavko so kupili tudi

Novalac 1, 800 g (AKCIJA)

17,70 €

MenoDea menopavza kapsule, 30 kapsul

16,98 €

Prijava na e-novice

Spremljajte naše e-novice in bodite obveščeni o ugodnostih in promocijskih bonih, s katerimi lahko prihranite.